Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Tony Cetinski - Vjera Nevjera

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Stil
  • Komadi koje Francuskinje smatraju klasicima Komadi koje Francuskinje smatraju klasicima

    Francuskinje su poznate kao dame koje neguju istančan modni stil, pa ukoliko ste se pitali koji to odevni predmeti i akcesoari se uvek nalaze u ormanu jedne Francuskinje, saznajte u nastavku teksta.

  • Penelope okružena kristalima i dijamantima Penelope okružena kristalima i dijamantima

    Španska glumica Penelope Kruz, slikala je modnu kampanju za brend Swarovski, a promo fotografije podelila je i putem društvenih mreža.

  • Domaći piling za ruke Domaći piling za ruke

    Tokom hladnog vremena koža zahteva posebnu negu i hidrataciju, a to se posebno odnosi na one delove kože koji su direktno izloženi hladnoći poput ruku.

  • Zlatni Globus: Haljine koje su privukle najveću pažnju Zlatni Globus: Haljine koje su privukle najveću pažnju

    Dodela Zlatnih Globusa, održana u Los Anđelesu, smatra se jednim od gala događaja u filmskoj industriji, ujedno uvek predstavlja svojersnu uvertiru u predstojeću dodelu Oskara. Pored nagrada, velika pažnja uvek se poklanja prolasku crvenim tepihom, te modnoj strani ove filmske priče.

  • Gliteri za novogodišnju noć Gliteri za novogodišnju noć

    Ove sezone, kada je reč o make up trendovima, posebna pažnja je na gliterima. Tako, ukoliko ste se dvoumili kako bi vaš novogodišnji izgled mogli da učinite atraktivnijim, odlučite se za senke za oči, pojačane gliterima.

  • Nataša Župac: srpska kultura i tradicija kao neiscrpna inspiracija Nataša Župac: srpska kultura i tradicija kao neiscrpna inspiracija

    Srpska kreatorka Nataša Župac prethodnih meseci vredno je radila na promociji nove kolekcije, a modele inspirisane kulturom, umetnošću i tradicijom srpskog naroda predstavila je na Nedelji mode u Milanu, na Serbia Fashion Weeku i Design Week-u u Kini.

  • Holidayonce: Ovako Bijonse najavljuje praznike Holidayonce: Ovako Bijonse najavljuje praznike

    Bijonse je rešila da predstojeću prazničnu sezonu obeleži novom kolekcijom odeće i akcesoara.

  • Zavirite u Diorovu radionicu Zavirite u Diorovu radionicu

    Poštovaoci modne kuće Christian Dior s nestrpljenjem očekuju cruise 2019 kolekciju, a sada mogu videti i kako nastaju neke od najpoželjnijih torbi u svetu.

  • Svetski modeli na reviji Suzane Perić Svetski modeli na reviji Suzane Perić

    Kreatorka Suzana Perić, predstaviće kolekciju New Vamp u Geozavodu 7. novembra na kojoj će se pojaviti specijalne gošće iz Rusije, Valentina Tina Lozovskaya i Daria Dereviankina.

  • Kira Najtli za Coco Crush Kira Najtli za Coco Crush

    Britanska glumica godinama uspešno promoviše kuću Chanel, a nakon mirisnih nota i šminke na red je došla i kolekcija nakita.

  • Kaja Gerber ambasadorka YSL beauty Kaja Gerber ambasadorka YSL beauty

    Nije novost da mlada Kaja Gerber ima uspešnu saradnju sa YSL, a nakon brojnih modnih kampanja postala je zaštitno lice YSL Beauty.

  • CATRICE predstavio trendove za  tekuću sezonu CATRICE predstavio trendove za tekuću sezonu

    Poznati nemački make up brend, Catrice, predstavio je sinoć najnovije trendove za sezonu jesen/zima 2018. Nove must-have proizvode odlikuju visokokvalitetni sastojci, luksuzne teksture, inovativne formule i pristupačne cene, a inspirisani su novitetima sa svetskih modnih pista.