Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Djavoli - Vino noći

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Stil
  • Jednostavne frizure za plažu Jednostavne frizure za plažu

    Odmor je period u godini tokom kojeg možete da se opustite, odmorite i prepustite čarima peska i zvukova talasa. Sama činjenica da ste na odmoru podrazumeva da se ležernije odnosite i prema vašem odevnom stilu i nezi. Ipak, to ne znači da ukoliko kosa nije isfenirana, ne može biti šik i trendi. Donosimo vam nekoliko letnjih frizura!

  • Kim Kardašijan predstavila letnju kozmetičku liniju Kim Kardašijan predstavila letnju kozmetičku liniju

    Bronzer se ubraja u deo kozmetičkih preparata koji je prevashodno namenjen letnjem periodu, a ove sezone Kim Kardašijan je rešila da svoj kozmetički brend obogati novom linijom preparata za negu tela.

  • Saradnja koja je zainteresovala modne znalce Saradnja koja je zainteresovala modne znalce

    Modni brend Givenchy ostvario je saradnju sa Onitsuka Tiger-om, a rezultat ove saradnje jeste model patika Mexico 66 GDX.

  • Havaianas u ponudi multibrenda FASHION&FRIENDS Havaianas u ponudi multibrenda FASHION&FRIENDS

    Havaianas, brazilski brand flip-flop papuča i sandala koji je stvoren i patentiran 1966. godine, od ovog leta novitet je u ponudi multibrenda FASHION&FRIENDS. Legendarne japanke će se prodavati na tržištima Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

  • Liu Jo plažni program za sezonu leto 2019 Liu Jo plažni program za sezonu leto 2019

    Momenat kojem se svaka dama raduje jeste onaj kada prestaju svakodnevne brige i počinje sezona sunčanja u njenom novom, savršenom kupaćem kostimu. Ništa nije toliko opuštajuće kao odabir bikinija svetlih i jarkih boja, koje su idealan match vašem raspoloženju. Novi Liu Jo plažni program za sezonu proleće/leto 2019 nudi upravo takve modele, u kojima možete započeti vaše putovanje u svet mora, sunčanja i bezbrižnih misli.

  • Margot Robi otkriva dnevnu rutinu nege Margot Robi otkriva dnevnu rutinu nege

    Jedna od trenutno najperspektivnijih holivudskih glumica mlađe generacije, Margot Robi za Vogue je otkrila kako neguje svoj duh i telo.

  • DIESEL: Japanski rock kao inspiracija DIESEL: Japanski rock kao inspiracija

    Nakon prolećne kolekcije inspirisane moto-krosom, ekstremnim sportovima i retro video igricama, za letnje komade DIESEL nadahnuće traži u Tokiju, koji ima centralnu ulogu u estetici ovog brenda.

  • Superdry: Leto ili ništa Superdry: Leto ili ništa

    Ove sezone naoštrite vaša čula za modu i upustite se u uzbudljivo Superdry putovanje u kojem ne postoje granice, energija je jaka, a svaki dan odiše beskrajnim mogućnostima.Šarena, vibrantna i zarazna, Superdry kampanja za leto 2019 podiže energiju i egzotiku na novi nivo ohrabrujući vas da iskoristite svaku sekundu leta.

  • Met Gala: Modni izazovi na crvenom tepihu Met Gala: Modni izazovi na crvenom tepihu

    Od kada je prvi put održana 1948. godine Met Gala je do danas održala status jednog od najvažnijeg modnog događaja na godišnjem nivou. I ove godine u njujorškom Metropolitan muzeju crvenim tepihom su prošetale brojne zvanice. Pogledajte čije kostime smo izdvojili.

  • Penelope Kruz predstavlja prolećne modele Penelope Kruz predstavlja prolećne modele

    Dugi niz godina Penelope Kruz sarađuje sa italijanskim brendom Carpisa, a sada je širom sveta dostupna i prolećna kolekcija torbi, za koju je proslavljena španska glumica snimila promo materijal.

  • Očistite pore sodom bikarbonom Očistite pore sodom bikarbonom

    Soda bikarbona se uspešno može primenjivati na polju nege i lepote. Da li ste znali da soda može biti odlično sredstvo za čišćenje lica i pora? Saznajte i kako.

  • Duge suknje se slažu uz prolećno sunce Duge suknje se slažu uz prolećno sunce

    Sunčani dani otvorili su mogućnost za nešto ležerniju garderobu, a među odevne komade kojima se posebno radujemo tokom proleća i leta svakako se ubrajaju suknje. I ove sezone duge suknje biće vaš modni saveznik.