-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Padaju zvijezde
- Crvena jabuka - Bezi Kiso S' Prozora
- Zdravko Čolić - E draga, draga
- Aleksandra Radović - Kao So U Moru
- Riblja čorba - Poslednja pesma o tebi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.48 125.36 126.24 USD 99.22 99.92 100.62
-
Riblji fileti
U toku je uskršnji post, pa ukoliko postite evo jednog predloga za ručak.
11-04-2017 | 15:30 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-alisafarov
Sastojci:
- 1 kilogram ribljih fileta od oslića
- 500 gr krompira
- 3 srednje šargarepe
- 300 grama karfiola
- 1 glavica luka
- kocka supe od povrćaPriprema: Krompir oljuštite i isecite ga na deblje šnite. Šargarepu očistite i iseckajte na kolutove. Karfiol operite dobro pa razdvojite cvetove. U vatrostalnu činiju u kojoj ćete peći ribu, prvo na dno poslažite krompir, sa strane uz samu ivicu činije poređajte šargarepu i cvetove karfiola. Glavicu luka oljuštite pa je stavite celu u jedan ćošak činije, a na kraju pečenja je izvadite. Ribu i stavite je preko krompira. Prokuvajte 300 ml vode pa ubacite i razmutite kockicu za supu i prelijte preko ribe i povrća. Gledajte da voda prekrije povrće, a ako je potrebno dodajte još malo vruće vodu. Vatrostalnu činiju prekrijte sa aluminijskom folijom i pecite oko pola sata na 200 stepeni ili koliko je potrebno krompiru da se ispeče. Pred kraj pečenja možete da sklonite aluminijumsku foliju, i ostaviti još pet do deset minuta da se zapeče.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: