-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Laku Noc
- Film - Mi nismo sami
- Merlin - Učini mi pravu stvar
- Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem
- Riblja čorba - Kada padne noć
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Musaka od tikvica
Napravite ukusnu musaku za celu porodicu tokom predstojećeg vikenda.
18-08-2023 | 09:43 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-ibrester
Sastojci:
- 4 srednje tikvice
- 400 gr mlevenog mesa
- jedan crni luk
- dva čena belog luka
- dva jaja
- 1dl mleka
- suvi začin
- so, biber
- 200 gr brašnaPriprema: Tikvice oljuštiti i iseći na krugove, posoliti i ostaviti da odstoje 5-10minuta. Za to vreme, izdinstati meso sa sitno iseckanim crnim i belim lukom. Dodati začine i ostaviti sa strane. Krugove tikvica uvaljati u brašno i pržiti na vrelom ulju da porumene. Dobijenu količinu tikvica podeliti na dva dela. Na dno vatrostalne činije, poređati prvi deo tikvica, preliti prženim mesom i poređati drugi deo tikvica. Umutiti jaja sa mlekom i preliti preko musake, pa staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se zapeče 10-ak minuta. Servirati uz pavlaku, kiselo mleko ili grčki jogurt.
-
Pročitajte i...
Mekane pljeskavice od oslića
Savršen izbor za decu koja baš i ne vole ribu, ali isto tako idealna opcija za ručak na poslu ili "brzinsku" večeru kada vam ponestane ideja. Budite sigurni da će vas ove riblje pljeskavice oduševiti.
Musaka od batata
Ljubitelji ove vrste krompira obožavaće ovu musaku. Oni koji preferiraju tradicionalni način pripreme možda će biti sumnjičavi kada je ovaj recept u pitanju, ali ipak savetujemo da probaju ovo fantastično jelo.
Rolat sa tikvicama i pršutom
Ako volite slane rolate, kombinacija pršute, sira i tikvica će vas sigurno oduševiti.
Najjednostavnija i najukusnija pasta
Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: