-
Poslednjih 5 pesama
- Tijana Bogicevic - Zovi Me Kad Ti Se Place
- Sergej Ćetković - Dolazim
- Oliver Mandić - Ljuljaj me nežno
- Colonia - Za tvoje snene oči
- Bajaga - 220 u voltima
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Savršen riblji gulaš!
Tradicionalno najčešće pripremamo riblji paprikaš i riblju čorbu, ali da li ste čuli za riblji gulaš? Ako niste imali priliku da pripremite i probate riblji gulaš obavezno to uradite već danas, jer će vas ukus sigurno oduševiti.
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
-
Zdravlje
Kako da sačuvate zdravlje tokom izuzetno visokih temperatura?
Poslednjih godina uočavamo trend porasta temperature u letnjem periodu što utiče na zdravstveno na naše zdravstveno stanje, može da dovede do pada energije, ali i ozbiljnijih problema.
Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!
Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.
-
-
Putovanja
Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!
Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
-
Preporučujemo
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 123.67 124.55 125.42 USD 100.65 101.36 102.07
-
Punjene tikvice na grčki način
Idealan obrok koji možete servirati uz grčki jogurt.
02-03-2018 | 12:58 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Elena Veselova
Sastojci:
- 1 glavica luka
- 3 čena belog luka
- 250 g mlevenog mesa
- 100 g obarenog pirinča
- 30 g suvog grožđe
- so, biber
- aleva paprika
- cimet
- mleveni kim
- 4 tikvice
- 4 kašike maslinovog ulja
- 16 komada koktel paradajzaPriprema: Iseckati glavicu crnog i 1 čen belog luka, pa izmešati sa mlevenim mesom i grožđicama. Posoliti, pobiberiti, dodati alevu papriku, kim i cimet. Oprati tikvice, očistiti ih i uzdužno prepoloviti. Izdubiti tikvice kašičicom i napuniti ih mesom. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Poređati napunjene polovine tikvica. Preliti maslinovim uljem, posuti alevom paprikom, poređati polovine koktel paradajza i peći oko 35 minuta. Ukrasiti mirođijomi crnim maslinama.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: