-
Poslednjih 5 pesama
- Kompromis 69 - Djurdjevdan
- Film - Sjećam se prvog poljupca
- Crvena jabuka - Tvoga srca vrata
- Sergej Ćetković - Nazovi me
- Gibonni - Ispod moga pramca
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Paprike punjene krompirom i pirinčem
Navikli smo da paprike punimo mesom, a varijanta sa krompirom mogla bi vam se takođe dopasti.
28-03-2017 | 14:38 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Fotokris
Sastojci:
- 6 crvenih paprika
- 100 ml ulja
- 2 glavice crnog luka
- 2 velika krompira
- 1 čen belog luka
- 70 g pirinča
- 600 ml vode
- 2 kašike brašna
- 1 kašičica aleve paprike
- 1 srednja šargarepa
- so, biber
Priprema: Očistiti paprike od semenki. Oprati ih i ostaviti da se osuše. U tiganj propržiti luk, zatim dodati izrendanu šargarepu. Pržiti sve zajedno oko 5 minuta, onda dodati sitno iseckani beli luk. Pred kraj dodati izrendani krompir i pržiti još 5-6 minuta uz konstantno mešanje. Pred kraj dodati pirinač. Sve dobro sjedniti, pobiberiti i posoliti po ukusu. U šerpu staviti uspravno paprike, puniti ih filom. Naliti 600 ml vode u šerpu i kuvati oko 50 minuta. Zatim u pola šoljice vode, dodati brašno i alevu papriku i sve umutiti tako da nema grudvica. Dodati paprikama, ostaviti da se kuva još 5 minuta. Na kraju stavite paprike da se zapeku u rernu na 180 C jedno 20-25 minuta. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: