 
                    
                
                                
            Namaz od tune i avokada
Ovaj lagani namaz je savršen obrok za tople, letnje dane.
03-06-2024
|13:02
|Autor / Izvor: Naxi media
 
                                                            Sastojci:
1 konzerva tune    
                                                                                                                                                                            
                                                                            
    
                                                                                
                                                                            
1 zreli avokado
Sok od 1 limuna
1-2 čena belog luka 
So i biber po ukusu    
                                                                                                                                                                            
                                                                            
    
                                                                                
                                                                            
Svež peršun ili bosiljak (opciono, za dekoraciju)
    
                                                                                                                                                                            
                                                                            
    
                                                                                
                                                                            
Priprema:
    
                                                                                                                                                                            
                                                                            
    
                                                                                
                                                                            
Avokado prepolovite, izvadite košticu i kašikom izvadite meso avokada u činiju. U činiju sa avokadom dodajte tunu, sok od limuna i sitno seckan ili zgnječen beli luk. Posolite i pobiberite po ukusu. Sve zajedno dobro izgnječite viljuškom ili izmešajte blenderom ako želite glatku teksturu. Po želji, pospite svežim peršunom ili bosiljkom. Poslužite odmah uz tost, krekere ili sveže povrće...
PRIJATNO!    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                                
                                                    
 
                 
                 
             
     
                 
             
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                    
                 
                    
                 
                     
                 
                 
                     
                                             
                                             
                        
                     
                        
                    