Slušate: Dodir noći

Pesma: ITD bend - Lagano Umirem

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. ITD bend - Lagano Umirem
    2. Aleksandra Radović - Dok Disem
    3. Karolina Gočeva - Srescemo se opet
    4. Regata - Andrea
    5. Piloti - To je sudbina
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 16. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 16. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 16. septembar - 3 - Dodir noći
    4. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
    5. 15. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Zdravlje
    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.67 125.55 126.43
    USD 98.15 98.84 99.53
  • Povezani članci
  • Zapečeni brokoli

    Ovo ukusno jelo može se poslužiti kao ručak ili večera.




    07-11-2016 | 15:10 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto- chiociolla

     

    Sastojci:

    - 200 gr brokolija
    - 300 ml mleka
    - 1 ravna kašika senfa
    - mleveni crni biber
    - 3 jajeta srednje veličine
    - 75 g rendanog kačkavalja
    - so

    Priprema: Napunite posudu srednje veličine do polovine vodom i pustite da provri. Isecite cvetove brokolija na komade od 2,5 cm. Stavite brokoli i malo soli u posudu. Pustite da ponovno prokuva i osvežite tekućom hladnom vodom. Stavite 300 ml mleka i 1 kašiku senfa u posudu srednje veličine i zakuvajte, uz mešanje. Uklonite s vatre, dodate brokoli i so i biber po ukusu. Dobro promešajte. Odvojite 2 jajeta. Belanca stavite u posudu srednje veličine a žumanca u posebnu posudu. Umutite čvrst šam od belanaca. Pomešajte žumanca s brokolijem, služeći se varjačom. Nežno umešajte belanca kašikom pazeći da ne istisnete vazduh u šamu. Stavite mešavinu u plitku vatrostalnu posudu od 2 litra. Stavite na lim za pečenje i pospite sa 75 g kačakavalja. Pecite u prethodno zagrejanoj pećnici na 180°C oko 45 minuta. Proverite nakon 30 minuta — ako je vrh zlatne boje, lagano pokrijte folijom i pustite da se peče do kraja. Poslužite odmah.

  • Pročitajte i...
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti

    Odmrzavanje namirnica deluje kao jednostavan zadatak, ali mnogi prave greške koje mogu dovesti do kvarenja hrane ili čak trovanja. Stručnjaci ističu da je najvažnije paziti na temperaturu i način na koji se odmrzavanje sprovodi, jer u suprotnom postoji rizik od bakterija poput salmonele i listerije.

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: