-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Veži me za sebe
- Poslednja igra leptira - Nataša
- Kerber - Ratne igre
- Merlin - Godinama
- Idoli - Ona To Zna
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Veganska pasta sa brokolijem
Ova pasta je podjednako kremasta kao i klasična varijanta paste sa brokolijem, a ako možda niste ljubitelj ovog povrća napravite izuzetak i probajte ovo sjajno jelo.
Rustična pita sa borovnicama
Pita sa borovnicama je izuzetno sočan i ukusan desert koji često nepravedno ostaje po strani. A upravo sada je pravo vreme da ga napravite – sezona borovnica je u punom jeku, pa iskoristite ovo zdravo i osvežavajuće voće dok ga ima u izobilju!
-
Zdravlje
Tri zdrava ugljena hidrata koja pomažu u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi
Mnoge dijete promovišu smanjen unos ugljenih hidrata, često ih predstavljajući kao glavne krivce za gojenje i nestabilan nivo šećera u krvi. Međutim, važno je ne zaboraviti da postoje i zdravi ugljeni hidrati koji imaju ključnu ulogu u održavanju energije, pravilnom funkcionisanju mozga, varenju i čak stabilizaciji šećera u krvi.
Kako pravilno koristiti repelent protiv komaraca i kako sprečiti ujede?
Ujedi komaraca nisu samo neprijatni i dosadno svrbe – oni mogu predstavljati ozbiljan zdravstveni rizik kada putujete u određene delove sveta. Malarija, denga, zika i žuta groznica samo su neke od bolesti koje ovi insekti prenose, a koje mogu izazvati ozbiljna, pa čak i smrtonosna oboljenja.
-
-
Putovanja
Najbolje vinske destinacije u Evropi za 2025. godinu
Ako planirate kratko, ali nezaboravno putovanje, možda je vreme da razmislite o vinskom mini-odmoru. Prema najnovijem istraživanju koje je sproveo sajt QuoteZone, vinske regije širom Evrope mogle bi postati sledeći veliki turistički trend.
Indijski mauzolej proglašen najlepšom građevinom na svetu
Časopis Time Out nedavno je objavio listu najimpresivnijih građevina na planeti, a na samom vrhu našla se čuvena građevina koju mnogi smatraju pravim čudom arhitekture – Tadž Mahal u Agri, Indija.
-
Preporučujemo
Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za čas
Rerna je definitivno jedno od najomraženijih mesta za čišćenje i deluje nam da je rešavanje problem masnoće koja se posle jednog korišćenja već nakupi izuzetno komplikovano.
Rashladite se i bez klime: Ovo su sjajni trikovi da preživite vrućinu!
Toplotni talasi mogu značajno da otežaju svakodnevni život, posebno kada ste primorani da boravite u zatvorenom prostoru bez mogućnosti rashlađivanja klima uređajem - bilo da ga nemate ili vam jednostavno ne odgovara.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.53 125.40 126.28 USD 98.77 99.46 100.16
-
Zapečene paprike sa sirom
Ukusno jelo, koje nije teško pripremiti, a fantastičnog je ukusa.
12-10-2018 | 13:51 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Ann Kurzaeva
Sastojci:
- 4 crvene paprike
- 200 g feta sira
- 1 jaje
- 50 g kisele pavlake ili sitnog sira
- biber, so, bosiljak, biljni začini po želji
- 4 kašike maslinovog uljaPriprema: Paprike oprati i očistiti i ispeći u rerni. Izvaditi ih iz rerne, staviti u plastičnu kesu i ostaviti tako oko 10-15 minuta. Nakon toga ih pažljivo oljuštiti. Zagrejati rernu na 180 stepeni. Feta sir sitno izgnječiti viljuškom. Dodati jaje, kiselu pavlaku ili usitnjeni sir i sve dobro promešati, pa dodati sve začine. Dobijenim filom napuniti paprike, preliti ulje i peći u prethodno zagrejanoj rerni oko pola sata. Služiti i jesti toplo.
-
Pročitajte i...
Pohovane pečurke
Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.
Mekane pljeskavice od oslića
Savršen izbor za decu koja baš i ne vole ribu, ali isto tako idealna opcija za ručak na poslu ili "brzinsku" večeru kada vam ponestane ideja. Budite sigurni da će vas ove riblje pljeskavice oduševiti.
Rolat sa tikvicama i pršutom
Ako volite slane rolate, kombinacija pršute, sira i tikvica će vas sigurno oduševiti.
Najjednostavnija i najukusnija pasta
Za pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: