-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Ledena
- Hari Mata Hari - Ja nemam snage da te ne volim
- Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
- Danijel - Dzuli
- Boris Rezak - Andjeo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSve prednosti vitamina C
Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.
Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiskaVerovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
-
PutovanjaProduženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
-
PreporučujemoUklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta
Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.
Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudovaOtkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 118.79 119.63 120.47 USD 108.49 109.25 110.02
-
Zapečena boranija
Zapečena boranija je zdrav obrok, koji će biti pravo osveženje za vaš organizam.
16-10-2015 | 15:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Lilyana Vynogradova
Sastojci:
- 500 gr boranije
- 1-2 paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 šargarepa
- 2 jaja
- 1,5dl mleka
- 0.5 dl ulja
- 1 kaščica začina [so,vegeta]
- 1 kačićica mirođije
- pola kašicice aleve paprike
- 2 kašike kisele pavlake
- slanina po želji
- so, vegeta
Priprema: Na ulju propržiti crni luk, dok malo ne dobije providnu boju, a zatim i beli luk [dok ne omekša].
Dodati rendane šargarepe. Pri kraju dodati kasicicu soli [ili vegete] i ostaviti da se jos malo proprži.
Dodati seckani paradajz i propržiti. Boraniju očistiti, iseckati i kuvati u vodi sa malo soli desetak minuta. Ocediti od vode. Presuti boraniju u tepsiju, dodati aleve paprike i mirođije i ostaviti malo da se proprži.mutiti jaja, pavlaku i mleko i sve to dodati u tepsiju sa boranijom. Ostaviti u prethodno zagrejanu rernu. Nakon 10 minuta mozete po zelji prekriti smesu sa parčićima tanko seckane slanine. Kada više ne bude u tečnom stanju izvaditi iz rerne i poslužiti uz kiselo mleko. -
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Najukusnije lovačke šnicleMnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: