-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Sudbina
- Zdravko Čolić - Pusti pusti modu
- Boris Novković - Ko sam bez tebe
- Doris Dragović - Jedini
- Oliver Mandić - Ljuljaj me nežno
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
-
Zdravlje
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
-
-
Putovanja
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime
Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.
-
Preporučujemo
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja
Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.75 125.63 126.51 USD 99.91 100.62 101.32
-
Zapečena boranija
Zapečena boranija je zdrav obrok, koji će biti pravo osveženje za vaš organizam.
16-10-2015 | 15:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Lilyana Vynogradova
Sastojci:
- 500 gr boranije
- 1-2 paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 šargarepa
- 2 jaja
- 1,5dl mleka
- 0.5 dl ulja
- 1 kaščica začina [so,vegeta]
- 1 kačićica mirođije
- pola kašicice aleve paprike
- 2 kašike kisele pavlake
- slanina po želji
- so, vegeta
Priprema: Na ulju propržiti crni luk, dok malo ne dobije providnu boju, a zatim i beli luk [dok ne omekša].
Dodati rendane šargarepe. Pri kraju dodati kasicicu soli [ili vegete] i ostaviti da se jos malo proprži.
Dodati seckani paradajz i propržiti. Boraniju očistiti, iseckati i kuvati u vodi sa malo soli desetak minuta. Ocediti od vode. Presuti boraniju u tepsiju, dodati aleve paprike i mirođije i ostaviti malo da se proprži.mutiti jaja, pavlaku i mleko i sve to dodati u tepsiju sa boranijom. Ostaviti u prethodno zagrejanu rernu. Nakon 10 minuta mozete po zelji prekriti smesu sa parčićima tanko seckane slanine. Kada više ne bude u tečnom stanju izvaditi iz rerne i poslužiti uz kiselo mleko. -
Pročitajte i...
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
Skuša u belom vinu
Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...
Ramen na naš način
Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: