-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Ne odustajem
- Trio passage - Posle devet godina
- Viktorija - Rat i mir
- Nina Badrić - Dat ce nam bog
- Josipa Lisac - Noćna ptica
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Šta smo najviše pretraživali na Google-u 2024. godini?
Tehnološka kompanija objavila je svoj godišnji izveštaj „Godina u pretrazi“, u kojem su prikazane najpopularnije pretrage u njihovom pretraživaču tokom 2024. godine.
-
Da li je za vas petak 13. najstrašniji datum u godini?
Petak 13. i danas za mnoge predstavlja opasan datum. I dok neki uopšte ne mare za ovaj datum i ne plaše se, drugi biraju da ne izlaze iz kuće i trude se da ne izazivaju "sudbinu". Evo zašto mnogi veruju da petak 13. donosi nesreću.
-
Da li znate koja je najkraća ulica na svetu?
Ova ulica je dugačka samo dva metra, a dovoljna su vam tri koraka da je pređete.
-
Taste Atlas objavio listu 100 najboljih kuhinja sveta!
Popularni gastro vodič Taste Atlas nedavno je objavio godišnju listu najboljih svetskih kuhinja, a posebno je interesantno to što se Srbija našla na visokoj poziciji.
-
Misteriozni fosili sugerišu da su neandertalci bili sposobni za apstraktno razmišljanje
Nova analiza fosila pronađenih u španskoj pećini ukazuje na to da su neandertalci posedovali sposobnost apstraktnog razmišljanja, i to pre bilo kakvog kontakta sa Homo sapiensom.
-
Da li znate koje su godine najbolje za brak? Evo šta kažu matematičari
Ako ste u ranim dvadesetim godinama velika je verovatnoća da već sad razmišljate o svojoj romantičnoj budućnosti. Ako volite da se oslanjate na logiku i zanimljiva su vam matematička istraživanja slobodno razmotrite pravilo od 37%.
-
Tajna narandžastih mačaka otkrivena nakon 60 godina istraživanja!
Nakon 60 godina potrage, genetičari su konačno identifikovali gen odgovoran za marmeladnu boju kod domaćih mačaka.
-
Ovo je najskuplji Michelin meni na svetu: Luksuz za 2.130 dolara po osobi
Restoran Ginza Kitafuku u Tokiju, prema pisanju "New York Posta", nudi najskuplji degustacioni meni na svetu. Cena ovog iskustva je 2.130 dolara po osobi, a gosti moraju da poštuju tradiciju restorana, koja uključuje izuvanje cipela i obedovanje na podu.
-
Reč koja je obeležila godinu po izboru Oksforda!
Oksford je za reč godine 2024. proglasio izraz „truljenje mozga“ (brain rot), ukazujući na sve veću zabrinutost zbog efekata beskrajnog skrolovanja na društvenim mrežama i konzumiranja trivijalnog sadržaja.
-
Najveći praznik za potrošače: Šta je prava istorija CRNOG PETKA?
Širom sveta Crni petak poznat je kao praznik kupohoičara i ljubitelja popusta. Ova tradicija prenela se I na našu zemlju, pa tako već godinama i mi obeležavamo ovaj dan. Ipak, da li ste se nekada zapitali kako je nastao Crni petak?
-
Zašto trudnice žude za kiselim krastavcima?
Možda se pitate: zašto trudnice žude za kiselim krastavcima? Postoji mnogo razloga za to. Krivicu možete pripisati promenama tokom trudnoće, uključujući hormonske promene i promene u nutritivnim potrebama. Ali može postojati i psihološki element u svemu tome. Na kraju krajeva, kiseli krastavci su klasična trudnička žudnja, i teško je da ne budete pod uticajem toga.
-
Zašto su dinosaurusi razvili perje? Razlog nije samo letenje!
Pre samo nekoliko decenija, pominjanje "dinosaurusa sa perjem" među naučnicima izazvalo bi čudne poglede. Ipak, sada je opštepoznato da su mnoge vrste dinosaurusa evoluirale perje, jer su arheolozi otkrili desetine dinosaurusa prekrivenih perjem ili strukturalno sličnim pokrovima tela.