-
Poslednjih 5 pesama
- Goca Tržan - Haljina
- Vlado Georgiev - Šta bi prijatelji moji
- Novi Fosili - Za dobra stara vremena
- Željko Samardžić - Nisi Ti
- Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
-
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pohovana pileća džigerica
Ukusan način pripreme pileće džigerice uz adekavatan sos pravi su predlog za ručak.
-
-
Kuća
Koje kozmetičke preparate ne bi trebalo da držite u vašem kupatilu?
U kupatilu na policama i odložnim delovima nameštaja uglavnom držimo različitu kozmetiku, odnosno različite preparate za održavanje higijene, čišćenje, negu. Možda niste znali, ali neke od preparata poput parfema ne bi trebalo držati u kupatilu, jer im ta sredina ne prija i šteti njihovoj strukturi.
Praznična dekoracija stola: Ključ je u detaljima
Praznična trpeza okuplja porodicu i prijatelje u vreme proslava, a sveukupna situacija u svetu uslovila je da će ljudi Novu godinu dočekati u svojim domovima. Zato, potrudite se da napravite čaroban novogodišnji ambijent, te detaljima odgovorite na tematski zadatak Nove godine i Božića.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.75 117.58 118.40 CHF 108.38 109.14 109.90 USD 95.94 96.62 97.30
-
Za prave gurmane: Pileći hamburger
Pripremite domaći pileći hamburger.
23-09-2016 | 12:34 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Fudio
Sastojci:- 4 lepinje
- 4 fileta belog mesa (po 80 g)
- 1 žumance
- Pola kašičice senfa
- 125 ml ulja + 100 ml za prženje
- kašika sirćeta
- so, biber
- kašika ajvara
- 2 paradajza
- 1 krastavac
- vezica rukole
- 50 g brašna
- 1 jaje
- malo mleka
- 100 g prezli
- 100 g seckanih lešnika
- 4 lista zelene salatePriprema: Pomešajte žumace i senf, dodajte ulje kap po kap, pa mutite tako da dobijete kremasti majonez. Umešajte sirće i ajvar, posolite, pobiberite i ostavite da se hladi. Zagrejte rernu na 175 stepeni. Paradajz, krastavac i rukolu operite i očistite, a zatim isecite za salatu. Presecite lepinje, pa ih zapecite pet minuta sa unutrašnje strane. Na jedan tanjir sipajte brašno, u drugom umutite jaje i mleko, a u trećem pomešajte prezle i lešnik. Meso prvo panirajte brašnom, zatim ga umočite u jaje i mleko, pa u prezle i lešnik. Pržite ga u vrelom ulju. Lepinju namažite majonezom, poređajte povrće, salatu, ubacite meso i poslužite.
-
Pročitajte i...
Pohovana pileća džigerica
Ukusan način pripreme pileće džigerice uz adekavatan sos pravi su predlog za ručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: