-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Žena za sva vremena
- Massimo - Mali Krug
- Riblja čorba - Lutka sa naslovne strane
- Babe - Ko me ter'o
- Boris Rezak - Andjeo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Za prave gurmane: Pileći hamburger
Pripremite domaći pileći hamburger.
23-09-2016 | 12:34 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Fudio
Sastojci:- 4 lepinje
- 4 fileta belog mesa (po 80 g)
- 1 žumance
- Pola kašičice senfa
- 125 ml ulja + 100 ml za prženje
- kašika sirćeta
- so, biber
- kašika ajvara
- 2 paradajza
- 1 krastavac
- vezica rukole
- 50 g brašna
- 1 jaje
- malo mleka
- 100 g prezli
- 100 g seckanih lešnika
- 4 lista zelene salatePriprema: Pomešajte žumace i senf, dodajte ulje kap po kap, pa mutite tako da dobijete kremasti majonez. Umešajte sirće i ajvar, posolite, pobiberite i ostavite da se hladi. Zagrejte rernu na 175 stepeni. Paradajz, krastavac i rukolu operite i očistite, a zatim isecite za salatu. Presecite lepinje, pa ih zapecite pet minuta sa unutrašnje strane. Na jedan tanjir sipajte brašno, u drugom umutite jaje i mleko, a u trećem pomešajte prezle i lešnik. Meso prvo panirajte brašnom, zatim ga umočite u jaje i mleko, pa u prezle i lešnik. Pržite ga u vrelom ulju. Lepinju namažite majonezom, poređajte povrće, salatu, ubacite meso i poslužite.
-
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Vitaminska bomba: Smuti za užinu ili doručakToplije vreme nas tera da menjamo navike u ishrani i više se krećemo. Kvalitetan smuti možete da ponesete na posao, a ako vam padne energija smuti je sjajna užina. Zato obavezno zapišite ovaj recept.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: