-
Poslednjih 5 pesama
- Valentino - Ne daj mi da govorim u snu
- Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu
- Djordje Balašević - Ne volim januar
- Tony Cetinski - General Bez Cinova
- Ana Stanić - Vidim Te Kad...
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
Vitamini u čaši!
Prirodni sokovi su višestruko blagotvorni po naš organizam. Oni će ujutru povećati našu energiju i pomoći nam da se razbudimo, pospešiti probavni sistem, ujedno i detoksikaciju. Isprobajte ovaj narandžasti miks voća i povrća!
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
Za buket iz bajke: Obradujte voljenu osobu
Cveće bi dragim osobama trebalo poklanjati uvek, jer je to znak pažnje i ljubavi koji nikada ne zastareva. Ljubav bi, isto tako, trebalo slaviti svakog dana, no ukoliko pripadate onom delu populacije koji voli da obeleži svetski dan ljubavi, napravite neki od neodoljivih cvetnih aranžmana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.49 117.32 118.14 CHF 117.81 118.64 119.47 USD 109.12 109.89 110.66
-
Uskršnji hleb
Napravite uskršnji hleb brzo i lako.
25-04-2016 | 13:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-nataliaspb
Sastojci:
- 1 kg brašna
- 2 kašičice soli
- 4 kašika šećera
- 1 (manje) pakovanje svežeg kvasca
- 2 jajeta
- 7.5 dclmleka
- 1 kašikica ulja
- 1 žumance za premazivanje
- kuvana (može i ofarbana) jaja
Priprema: Kvasac se, uz 1 kašikicu šećera, prelije sa 1 dcl mleka. U brašno se doda so, šećer, jaja, ulje, kvasac kad uskisne i zamesi se mlekom (količina ne mora biti nužno koliko je napisano, već se određuje "pod rukom").Testo treba da bude srednje mekano, kao i za ostala kisela testa. Prekriveno lanenom krpom stoji dok ne uskisne.Premesi se dva, tri puta. U kalupe (namazane margarinom i pobrašnjene) željene veličine stavi se odgovarajuća količina testa. Jedan deo testa se ostavi za ukrašavanje. Kada se ukrasi, ubace se kuvana jaja na željena mesta, premaže se jajetom, ostavi da odstoji 10 minuta i stavi se peći na 200°C dok ne porumeni. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: