-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli
- Denis & Denis - Oaza snova
- Denis & Denis - Voli me još ovu noć
- Bajaga - Ako treba da je kraj
- Bajaga - Tamara
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPunjeni aromatični paradajz
Sjajan jesenji recept koji retko spremamo, a uopšte nije komplikovan. Isprobajte ovo jedinstveno jelo već danas.
Savršene pogačice sa čvarcimaNapravite ove izuzetno ukusne pogačice i oduševite porodicu i prijatelje.
-
ZdravljeKako poboljšati zdravlje creva?
Zdravlje creva je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje organizma, uključujući i zdravlje srca. Nutricionistkinja Viktorija Tejlor razgovara sa stručnjakom za zdravlje creva, dr Megan Rosi.
Hrana bogata melatoninom za bolji san i zdravlje mitohondrijaMitohondrij je ćelijska organela eukariotskih ćelija koja služi kao izvor energije i troši se s godinama, zbog čega mnogi stručnjaci preporučuju optimizaciju njegove funkcije nutritivno bogatom hranom, postom, vežbanjem i dodacima ishrani.
-
PutovanjaObjavljena je lista evropskih plaža na kojima je najmanja gužva!
Veliki broj ljudi koji preferira mir i tišinu na odmoru bira septembar kao idealan period za letovanje. Ako posebno volite mirne plaže na kojima nema gužve, onda je ovo tekst za vas.
Ovo su najbolja mesta za gledanje zalaska Sunca u EvropiStručnjaci za automobile na LeaseCar.uk otkrili su devet sjajnih lokacija širom Evrope za posmatranje zalaska sunca. Zato, ako se odlučite za novu avanturu, obavezno posetite neko od ovih mesta i uživajte.
-
PreporučujemoJednostavan trik koji će sprečiti krompir da brzo proklija
Krompir je osnovna namirnica koju najveći broj nas konzumira više puta sedmično. Kako bismo osigurali da nam ova namirnica uvek bude dostupna, često skladištimo veće količine krompira i dešava se da nam zbog toga proklija.
Trikovi za meke peškire: Izbegnite greške pri pranjuNovi peškiri su obično izuzetno mekani, ali nakon nekoliko pranja mogu postati grubi i neprijatni za upotrebu. Iako se često preporučuju trikovi poput dodavanja belog sirćeta, sode bikarbone ili omekšivača, postoji još jedan faktor koji može doprineti stvrdnjavanju vaših peškira.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 124.04 124.92 125.79 USD 104.48 105.22 105.95
-
Testenina sa tikvicama
Ovo jelo odličan je izbor tokom vrućina. Pasta i tikvice su lako varljive, a opet će u vama izazvati osećaj sitosti.
26-08-2015 | 13:45 | Autor/Izvor: Naxi media-kuvarancje
Foto: Bigstockphoto- marmo81
Sastojci:
- 250 g taljatela,
- 2 manje zelene tikvice (ukupno oko 400 g),
- 1 mladi beli luk ili vezica sremuša,
- 1 veza peršunovog lišća,
- 1 kocka (oko 50 g) feta sira
- zelena ljuta paprika (ako ne volite ljuto, koristite slatku papriku),
- so, biber po ukusu.
Priprema: Pristavite vodu za kuvanje testenine jer je za to potrebno najviše vremena. Ako imate nožić za sečenje tikvice isecite nožićem. Ako ga nemate, onda nožem na dasci tikvice po dužini isecite na što tanje rezance. U dublji tiganj (ili šerpu) na ulju kratko propržite takođe na rezance iseckani beli luk (ili sremuš), papriku i dodajte tikvice. Sve posolite, začinite biberom i propržite dok tikvice ne smekšaju - otprilike 4-5 minuta. U tiganj sa tikvicama dodajte skuvane i oceđene taljatele. Dodajte i iseckan peršunov list i sir, sve promešajte i poslužite. (Izvor-kuvarancije) -
Pročitajte i...Hladna pasta sa povrćem
Za ovaj zdrav obrok vam je potrebno najviše 15 minuta, što je idealno ako mrzite da kuvate kada je napolju veoma toplo. Ako ste skeptični jer je reč o hladnoj pasti, nemojte da brinete, jer će vas ukus oduševiti i baš ovakav obrok će vas osvežiti.
Pasta zube kao sredstvo za čišćenje: Par jednostavnih saveta kako da je koristiteMnogi nisu upoznati sa činjenicom da pastu za zube možemo da iskoristimo na više različitih načina.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: