-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - Ruski voz
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Željko Joksimović - Ledja o ledja
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
- Massimo - Zamisli
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Tajlandska salata
Spoj nudli, povrća i govedine daće salatu koja će vas zasititi, ali nećete osećati težinu i nadutost. Egzotična salata odlična je za toplo letnje vreme.
14-08-2017 | 09:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/wiphada
Sastojci:
-400 grama goveđeg mesa iseckanog na komadiće
-1 kašika maslinovog ulja
-250 grama tankih ili debljih nudli
-2 manja krastavca
-2 šargarepe
-1 manji crveni luk
-130 grama boranije
-1 veza svežeg korijandera
-100 ml sveže soje
-malo čili preliva
Priprema: Zagrejte tiganj na srednjoj vatri. Komade mesa premazati uljem i posoliti i pobiberiti. Kuvati u tiganju 2-3 minuta sa svake strane, a zatim prebaciti u tanjir. Prelijte tanjir folijom da se meso ne ohladi. U međuvremenu kuvati nudle u ključaloj vodi oko 4 minuta dok ne mekšaju. Iscedite ih dobro. Zatim grubo naseckajte krastavce, šargarepu na tanke štapiće, a luk na kolutiće. Kad sve iseckate pomešajte sa govedinom, sojom, korijanderom i nudlama u isti tiganj gde ste pržili meso i mešajući non stop propržite salatu. Salatu servirati u dublje činije, preliti slatko-ljutim čili sosom. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: