Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Aleksandra Radović - Kao So U Moru

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Kao So U Moru
    2. Crvena jabuka - Tvoga srca vrata
    3. Valentino - Pričaj mi o njoj
    4. Aleksandra Kovač - Da te volim
    5. Plavi orkestar - Sava tiho teče
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 13. jun - 1 - Dodir noći
    2. 13. jun - 2 - Dodir noći
    3. 13. jun - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    5. 12. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Čizkejk za početnike Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

  • Zdravlje
    Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje! Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!

    Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.

    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Štrudla od mlade koprive i sira

    Ljubitelji slaniša, voleće ovu štrudlu, koja se može servirati i kao predjelo.




    19-09-2016 | 10:49 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-MarjanCermelj

     

    Sastojci:

    - 1/2 kg kora za pitu
    - 300 g mlade koprive
    - 3 jajeta
    - 100 ml jogurta
    - 500 g sira
    - 2-3 kašike prezli
    - malo soli

    Za preliv:
    - 1 jaje
    - 100 ml jogurta
    soli po ukusu

    Priprema: U dublju šerpu staviti vodu i malo soli da ključa. Mladu koprivu dobro oprati, staviti u vodu koja vri i ostaviti minut-dva da prokuva. Koprivu izvaditi iz vode, oprati hladnom vodom i iseckati na sitno. Na malo ulja prodinstati koprivu pa ostaviti sa strane da se ohladi. Mikserom umutiti jaja, dodati jogurt, prezle, sir i koprivu. Kašikom izmešati i posoliti po ukusu pa filovati kore. Poređati dve kore, dodati 3 pune kašike smese za filovanje, treću koru iscepkajte i stavite preko fila. Stranice kore uvijte ka unutra pa smotajte i napravite štrudlu. Tako napravljenu štrudlu staviti u dobro uljem podmazan pleh. Postupak ponoviti dok se ne utroše kore i fil. Naređanu štrudlu iseći nožem na delove i peći u rerni na 200 C. Umutiti jaje sa jogurtom i malo soli. Kada štrudla počne da rumeni, izvaditi iz rerne preliti preko i vratiti da se dobro ispeče. Po želji pitu možete posoliti lanom ili susamom.

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: