-
Poslednjih 5 pesama
- Galija - Kotor
- Hari Mata Hari - Svi Moji Drumovi
- Boris Novković - Ne kuni se
- Riblja čorba - Jedino moje
- Valentino - Ne mogu
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Meksički čili
Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.
21-01-2025 | 13:51 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock,lilechka75
Sastojci:
500 g mlevenog junećeg mesa
1 crveni luk, sitno seckan
2 čena belog luka, sitno seckana
1 crvena paprika, seckana
1 konzerva (400 g) pasiranog paradajza
1 konzerva (400 g) crvenog pasulja, oceđenog
1 konzerva (400 g) kukuruza, oceđenog (po želji)
1 kašika paradajz-pirea
1 kašičica čili praha
1 kašičica mlevenog kima
1 kašičica mlevene paprike
½ kašičice suvog origana
200 ml goveđe supe ili vode
So i biber po ukusu
Malo maslinovog ulja
Priprema:
U velikoj šerpi zagrejte maslinovo ulje i propržite crveni luk dok ne postane staklast. Dodajte beli luk i papriku, pa pržite još 2-3 minuta. Dodajte mleveno meso i dinstajte dok ne postane zlatnosmeđe. Umešajte paradajz-pire, čili prah, kim, papriku, origano i biber, pa sve dobro promešajte. Sipajte pasiran paradajz i goveđu supu (ili vodu), pa ostavite da se lagano krčka 20 minuta. Dodajte crveni pasulj i kukuruz (ako koristite), začinite solju i biberom, pa kuvajte još 10 minuta dok se svi ukusi ne sjedine. Poslužite toplo uz sveži korijander, rendani sir, kiselo mleko ili tortilje.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: