Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Denis & Denis - Soba 23

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Moby Dick - Pričaj mi o ljubavi
    2. Denis & Denis - Soba 23
    3. Aleksandra Radović - Bivši dragi
    4. Bijelo dugme - Dozivjeti Stotu
    5. Ana Stanić - Suncan dan
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Miloš Nadaždin - Petak - Mojih 50
    2. 25. jul - 1 - Dodir noći
    3. 25. jul - 2 - Dodir noći
    4. 25. jul - 3 - Dodir noći
    5. Miloš Nadaždin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Čorba sa piletinom i pečurkama Čorba sa piletinom i pečurkama

    Moguće je da čorbu sa piletinom i čorbu sa pečurkama već pripremate, ali ako do danas niste probali da spojite ove ukuse, pravo je vreme da probate.

    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja Vaša boja noktiju na nogama kao pokazatelj zdravstvenog stanja

    Bledi nokti su uobičajen znak starenja, tako da ljudi stariji od 60 godina ne bi trebalo previše da brinu o tome. Ali takvi nokti ponekad mogu da ukažu na lošu cirkulaciju, anemiju ili neuhranjenost.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci! Možda niste znali, ali postoji zemlja u kojoj godina traje 13 meseci!

    Etiopija, zemlja sa 13 meseci u godini, možda nije na vrhu vaše liste turističkih destinacija, ali ima mnogo toga da ponudi. Njena prirodna čuda, bogata istorija i retke vrste divljih životinja čine je idealnom destinacijom za sve avanturiste. Poseta Etiopiji je kao putovanje kroz vreme.

    Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči! Stari grad Antalije: Posetite Kaleiči!

    Stari grad u Antaliji, poznat i kao Kaleiçi, predstavlja srce i dušu grada. Ispunjen mnogobrojnim prodavnčicama, gde uglavnom možete kupiti ćilime i suvenire, predivnim restoranima, ali i fantastičnim spomenicima, ovo sjajno mesto oduševljava turiste godinama unazad.

  • Preporučujemo
    Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno Uz pomoć baterijske lampe proverite da li vaš frižider radi pravilno

    Ako primetite da hrana koja stoji u frižideru nije dovoljno hladna, obavezno proverite efikasnost vašeg frižidera.

    Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča Brzi trik za besprekorno staklo: Rešite se mrlja uz pomoć pirinča

    Mrlje na staklenim posudama mogu da budu tvrdokorne i uporne, ali postoji trik koji će vam olakšati posao. Uz samo nekoliko sastojaka koje već imate kod kuće, možete efikasno ukloniti mrlje i osvežiti vaše staklo.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.25 117.07 117.89
    CHF 121.46 122.32 123.17
    USD 107.04 107.79 108.54
Stil
  • Prirodan piling za stopala Prirodan piling za stopala

    Letnja sezona je tu, što podrazumeva obuvanje laganije i otvorenije obuće. Vašim stopalima je tokom ovog perioda potrebna dodatna nega, a najbolje je početi od hranljivog pilinga.

  • Nova Burberry kolekcija sa Irinom Šajk Nova Burberry kolekcija sa Irinom Šajk

    Novu Burberry kolekciju namenjenu za jesen-zimu 2020. godine krase Irina Šajk i Ris Nelson.

  • Dior: Predlozi Pitera Filipsa za letnju sezonu Dior: Predlozi Pitera Filipsa za letnju sezonu

    Kuća Dior ovog marta predstavila je novu liniju ruževa za usne Stellar Halo Shine, a Piter Filips, proslavljeni šminker i kreativni direktor brenda dao je predloge za šminku tokom letnje sezone.

  • Konjski rep: Lako do lepe frizure Konjski rep: Lako do lepe frizure

    Konjski rep danas može biti dnevna, koktel i večernja frizura. U narednom videu pogledajte nekoliko varijanti i odlučite se koja se od njih se najviše uklapa u vaš stil.

  • Avokado za zdravu kosu Avokado za zdravu kosu

    Avokado je jedna od voćki koja se uspešno promenjuje kako u prehrambene, tako i kozmetičke svrhe. Ukoliko želite da osvežite vaše vlasi i nahranite ih prirodnim uljem, napravite masku za kosu od avokada.

  • Met Gala uz pesmu Florens Velč Met Gala uz pesmu Florens Velč

    Svakog proleća, odnosno prvoj ponedeljka u maju u Metropolitan muzeju u Njujorku održava se jedno od najvažnijih modnih godišnjih okupljanja, Met Gala, koje ima za cilj prikupljanje sredstava za Metropolitenov Institut za kostime, a okupljanje ujedno predstavlja i svečano otvaranje najnovije izložbe Instituta.

  • Piling kakav vaša koža zaslužuje: Za uživanje čula Piling kakav vaša koža zaslužuje: Za uživanje čula

    Piling se ubraja u jedan od osnovnih elemenata adekvatne nege kože, a njegove prednost i svrha ogledaju se u uklanjanju mrtvih ćelija i nečistoća. U skladu s tipom kože i preporukom dermatologa odredite kakav tip pilinga je najbolji za vas, a mi smo pripremili nekoliko kombinacija koje možete napraviti u svom domu.

  • Marama u kosi: Modni detalj za retro šik Marama u kosi: Modni detalj za retro šik

    Marama u kosi? Apsolutno da. Ovo je izbor koja vam pruža pregršt mogućnosti da se poigrate vašom kosom, a marama postane neizostavan aksesoar tokom sunčanih dana.

  • Maska za uklanjanje mitisera Maska za uklanjanje mitisera

    Odlazak kod kozmetičara u datim vanrednim okolnostima nije opcija, ali ukoliko imate problem sa mitiserima možete kao preventivu napraviti kućnu masku koja je potpuno na prirodnoj bazi.

  • Maska za negu ruku Maska za negu ruku

    Pojačana higijena ruku, te češće tretiranje kože nešto toplijom vodom, kao i upotreba dezinfekcionih preparata mogu isušiti kožu.

  • Saveti za zdravu kosu Saveti za zdravu kosu

    Nega kose je od presudnog značaja za njen zdrav izgled, a pored redovnog šišanja i korišćenja adekvatnih preparata, donosimo vam još nekoliko važnih faktora koji utiču na to da kosa odiše sjajem.

  • RESERVED: Moderna romantika za proleće 2020. RESERVED: Moderna romantika za proleće 2020.

    Prvi modni komadi RESERVED za proleće 2020. dokazuju da je manje više. Jednostavan stil gde je osnova kolekcije izrađena od nekoliko elemenata i samo nužnih dodataka. Bez dodatnih slojeva ili ukrasa. U središtu pažnje su boja, šljokičasti rez i kvalitetni materijali s ciljem da se istakne karakter. Sve veći broj eko struktura. Funkcionalizam i udobnost čvrsto su ukorenjeni u prolećne trendove 2020. i osnovni su atributi najnovije RESERVED kolekcije. Dobra odeća je kao druga koža. Ovo je recept za stil koji će brend promovisati ovog proleća.