Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Hari Mata Hari - Tvoje je samo to sto das

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Stil
  • Meke ruke uz piling i masku Meke ruke uz piling i masku

    Negovan izgled ruku pomoći će korišćenje pilinga i maske, koje možete sami napraviti.

  • Grace: Zauvek svoja Grace: Zauvek svoja

    Velike žene kroz istoriju su veza koja najbolje opisuje GRACE stil i osnovnu ideju novog modnog brenda. Spoj jake i uspešne žene, koja se dokazuje samostalno, na kraju sretne svog princa i tako dokaže da se bajke ostvaruju, ali zauvek ostaje svoja. Besprekornog stila ali i izuzetne širine shvatanja života i uloge u njemu, Grace Kelly je inspiracija brenda.

  • Primenite bundevu u nezi kože i kose Primenite bundevu u nezi kože i kose

    Bundeva se pored ishrane može primeniti i u kozmetici. Ova hranljiva namirnica jednako će nahraniti vašu kožu i kosu i pružiti joj negu. Donosimo vam nekoliko saveta na koje sve načine možete primeniti bundevu u nezi i napraviti prirodne preparate.

  • Pogledajte jubilarnu kolekciju Vere Vang Pogledajte jubilarnu kolekciju Vere Vang

    Modna dizajnerka Vera Vang najavila je izlazak njene jubilarne kolekcije venčanica.

  • Fashion company prikazao nove kolekcije na večeri Američke mode u Srbiji Fashion company prikazao nove kolekcije na večeri Američke mode u Srbiji

    U okviru tradicionalnog modnog događaja Belgrade Fashion Nights, koji je održan 14. septembra u Rezidenciji ambasadora Sjedinjenih Američkih Država, Fashion company je predstavio nove kolekcije nekih od najznačajnijih američkih modnih brendova.

  • Mango kampanja za jesen/zimu 2019. prikazuje intimnu stranu zajedničkih trenutaka Mango kampanja za jesen/zimu 2019. prikazuje intimnu stranu zajedničkih trenutaka

    Španski brend MANGO predstavio je novu kampanju za jesen/zimu 2019. naziva "Zajednički trenuci". Iza atraktivnih fotografija i video materijala stoji čuveni britanski fotograf Glen Luchford, koji je tokom tridesetogodišnje karijere postao jedno od najvećih imena modne fotografije.

  • Kokosovo ulje za zdravu kosu Kokosovo ulje za zdravu kosu

    Kokosovo ulje može imati pozitivan učinak na hidrataciju i oporavak vlasi, pa ukoliko želite da vašoj kosi poklonite tretman napravljen u domaćoj radinosti, u nastavku teksta donosimo nekoliko maski za kosu na bazi kokosovog ulja.

  • Šminka tokom letnje sezone Šminka tokom letnje sezone

    Tokom letnje sezone usled izlaganja Suncu naš ten postaje tamniji, a toplo vreme zahteva preparate koji koži obezbeđuju dovoljnu količinu hidratacije i koji se po sastavu razlikuju od one koju koristimo tokom hladnijeg godišnjeg perioda. Ukoliko imate dilemu kako bi trebalo da izgleda vaš letnji odabir šminke, odgovor sledi u nastavku teksta.

  • Mediteranski vajb nove GUESS kampanje Mediteranski vajb nove GUESS kampanje

    Ove jeseni GUESS sa ponosom predstavlja italijanskog modela Stefana Sala, uz lepoticu iz Moskve Iuliiu Vasilevu i prelepu Emily Deyt-Aysage iz Londona, koji zajedno krase novu GUESS kampanju, snimnjenu na ostrvu Kapri, koja svojom tematikom ostavlja bez daha.

  • Rock it: Versace kolekcija za jesen/zimu 2019 Rock it: Versace kolekcija za jesen/zimu 2019

    Nova reklamna kampanja modne kuće Versace donosi rock zvuk i nešto smeliji stil.

  • Letnja hidrantna maska Letnja hidrantna maska

    Tokom leta potrebno je koži obezbediti hdrataciju i dodatnu negu, a jedan od načina da poboljšate tonus kože i povratite njenu elastičnost jeste maska za lice. Napravite sami letnju masku za hidrataciju u domaćoj radinosti.

  • Saradnja Viktorije Bekam i Reebok-a Saradnja Viktorije Bekam i Reebok-a

    Nakon velikog uspeha prve zajedničke kolekcije, svetska zvezda Viktorija Bekam i popularni brend Reebok odlučili su da još jednom zasene obožavaoce širom sveta.