 
                    
                
                                
            Smuti za užinu ili doručak
Toplije vreme nas tera da menjamo navike u ishrani i više se krećemo. Kvalitetan smuti možete da ponesete na posao, a ako vam padne energija smuti je sjajna užina. Zato obavezno zapišite ovaj recept.
26-03-2024
|11:00
|Autor / Izvor: Naxi media
 
                                                            Sastojci:
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
1 šolja zamrznutog bobičastog voća (maline, borovnice, jagode)
1 banana (sveža ili zamrznuta)
1 šolja svežeg spanaća
1/2 šolje jogurta po izboru (običan, grčki, biljni)
1/2 šolje mleka (obično, bademovo, kokosovo)
1 kašičica meda ili agava sirupa (opciono)
1 kašičica lanenih semenki 
Led po želji 
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Priprema:
    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Ubacite sve sastojke u blender. Mutite u blenderu sastojke sve dok smesa ne postane glatka i kremasta. Ako smuti nije dovoljno hladan, dodajte nekoliko kockica leda i ponovite postupak. Poslužite odmah i uživajte u osvežavajućem i hranljivom obroku!
PRIJATNO!    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                                
                                                    
 
                 
                 
             
     
                 
             
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                    
                 
                    
                 
                     
                 
                 
                     
                                             
                                             
                        
                     
                        
                    