-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Sve još miriše na nju
- Oliver Mandić - Nije za nju
- Oliver Mandić - Bobane
- Crvena jabuka - Dirlija
- Crvena jabuka - Bezi Kiso S' Prozora
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPunjeni aromatični paradajz
Sjajan jesenji recept koji retko spremamo, a uopšte nije komplikovan. Isprobajte ovo jedinstveno jelo već danas.
Savršene pogačice sa čvarcimaNapravite ove izuzetno ukusne pogačice i oduševite porodicu i prijatelje.
-
ZdravljeKako poboljšati zdravlje creva?
Zdravlje creva je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje organizma, uključujući i zdravlje srca. Nutricionistkinja Viktorija Tejlor razgovara sa stručnjakom za zdravlje creva, dr Megan Rosi.
Hrana bogata melatoninom za bolji san i zdravlje mitohondrijaMitohondrij je ćelijska organela eukariotskih ćelija koja služi kao izvor energije i troši se s godinama, zbog čega mnogi stručnjaci preporučuju optimizaciju njegove funkcije nutritivno bogatom hranom, postom, vežbanjem i dodacima ishrani.
-
PutovanjaObjavljena je lista evropskih plaža na kojima je najmanja gužva!
Veliki broj ljudi koji preferira mir i tišinu na odmoru bira septembar kao idealan period za letovanje. Ako posebno volite mirne plaže na kojima nema gužve, onda je ovo tekst za vas.
Ovo su najbolja mesta za gledanje zalaska Sunca u EvropiStručnjaci za automobile na LeaseCar.uk otkrili su devet sjajnih lokacija širom Evrope za posmatranje zalaska sunca. Zato, ako se odlučite za novu avanturu, obavezno posetite neko od ovih mesta i uživajte.
-
PreporučujemoJednostavan trik koji će sprečiti krompir da brzo proklija
Krompir je osnovna namirnica koju najveći broj nas konzumira više puta sedmično. Kako bismo osigurali da nam ova namirnica uvek bude dostupna, često skladištimo veće količine krompira i dešava se da nam zbog toga proklija.
Trikovi za meke peškire: Izbegnite greške pri pranjuNovi peškiri su obično izuzetno mekani, ali nakon nekoliko pranja mogu postati grubi i neprijatni za upotrebu. Iako se često preporučuju trikovi poput dodavanja belog sirćeta, sode bikarbone ili omekšivača, postoji još jedan faktor koji može doprineti stvrdnjavanju vaših peškira.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 124.04 124.92 125.79 USD 104.48 105.22 105.95
-
Slani riblji rolat
Slani rolati odličan su dekor svakog predjela.
14-12-2017 | 13:25 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-13-Smile
Sastojci:
kora:
- 5 jaja
- 1 dl pavlake
- 5 kašika brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašike seckanog peršuna
- so, biber
fil:
- riba po izboru (tunjenina, losos, oslić)
- 400 g usitnjenog sira
- 150 g majoneza
- 3 kuvana jajaPriprema: Belanca odvojiti od žumanaca i umutiti u čvrst sneg. Posebno umutiti žumanca, pavlaku, brašno i prašak za pecivo. Dodati sneg od belanaca, peršun, malo soli, bibera i polako promešati. U pleh sipati pripremljenu smesu za koru. Peći u zagrejanoj rerni na 200ºC dok ne porumeni. Jaja obariti, oljuštiti i uzdužno preseći na četvrtine. Posebno umutiti sir i majonez, dodati ribu sitno seckanu (može i izblendiranu) i sve promešati. Koru razviti i premazati pripremljenim filom, poređati jaja i sve urolati. Ostaviti u frižideru. Seći na šnite i servirati.
-
Pročitajte i...Savršen riblji gulaš!
Tradicionalno najčešće pripremamo riblji paprikaš i riblju čorbu, ali da li ste čuli za riblji gulaš? Ako niste imali priliku da pripremite i probate riblji gulaš obavezno to uradite već danas, jer će vas ukus sigurno oduševiti.
Potaž od bukovačaBukovače su sjajne za imunitet, a potaž od bukovača je izuzetno ukusan, hranljiv i lak obrok koji će vam dati dodatnu enrgiju i okrepiće vas tokom vrućina.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: