-
Poslednjih 5 pesama
- Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe
- Sergej Ćetković - Pola moga svijeta
- U Škripcu - Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)
- YU Grupa - Dunavom šibaju vetrovi
- Željko Samardžić - U ime ljubavi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.34 118.16 CHF 117.28 118.11 118.93 USD 107.57 108.32 109.08
-
Rižoto sa povrćem
Lagani obrok koji se brzo priprema i hranljiv je.
22-07-2019 | 13:59 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- ArtCookStudio
Sastojci:
- 240 g pirinča,
- 400 g mešanog graška i kukuruza
- 20 g belog luka u prahu,
- 80 g putera,
- 240 g parmezana,
- 40 g praziluka,
- 1 dl belog vina, so , biber
Priprema: Skuvajte pirinač i ostavite ga sa strane. U zagrejan tiganj stavite puter i iseckani beli luk. Promešajte, pa dodajte iseckan praziluk, grašak, kukuruz i malo belog vina. Kad se sve lepo idinsta, dodajte pirinač i nalijte po potrebi sa malo vode. Posolite, pobiberite, a zatim pred kraj kuvanja dodajte rendani parmezan. Servirajte ukrašeno listićima parmezana i ukasite peršunom. -
Pročitajte i...
Zapečeni krompir sa ruzmarinom
Ovako pripremljen krompir možete konzumirati uz odgovarajući sos i salatu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: