-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Vjeruj u ljubav
- Bajaga - Verujem, ne verujem
- Bijelo dugme - Zažmiri i broj
- Oliver Mandić - Nije za nju
- Massimo Savic - Samo Jedan Dan
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Švedska krompir salata
Švedska krompir salata je osvežavajuće i lagano jelo koje se često služi uz roštilj ili ribu... Fantastična kao prilog, ali i kao kompletan letnji obrok...
Grčka salata sa lubenicom
Ova neobična salata će vas okrepiti i savršeno će se uklopiti uz zdrave obroke, ribu i piletinu.
-
Zdravlje
Kako poboljšati zdravlje creva?
Zdravlje creva je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje organizma, uključujući i zdravlje srca. Nutricionistkinja Viktorija Tejlor razgovara sa stručnjakom za zdravlje creva, dr Megan Rosi.
Deset namirnica bogatih biotinom (vitamin B7)
Biotin (poznat i kao vitamin H ili B7) je vitamin B kompleksa koji pomaže telu da hranu pretvori u energiju. Takođe ima važnu ulogu u održavanju zdravlja očiju, kože, kose, mozga i jetre. Biotin je rastvorljiv u vodi, što znači da se ne skladišti u telu – zbog čega je važno redovno ga unositi putem ishrane.
-
-
Putovanja
Kaš: Neistražene lepote Turske
Kaş je mali, slikoviti grad na jugozapadu Turske, smešten na obali Sredozemnog mora u provinciji Antalija. Ovaj šarmantni gradić, nije daleko ni od egejske regije, a poznat je po svojoj autentičnoj atmosferi, bogatoj istoriji, prelepim plažama i kristalno čistom moru.
Tri evropske prestonice uskoro će biti povezane direktnim vozom!
Tri od najuzbudljivijih evropskih prestonica – Prag, Berlin i Kopenhagen – biće povezane direktnom železničkom linijom, a nova usluga bi mogla da zaživi već na proleće 2026. godine. Tačnije, planirano je da prvi voz krene 1. maja 2026.
-
Preporučujemo
Spas za baštu tokom vrelih dana: Ovaj trik pomaže biljkama da prežive sušu
Kako temperature iz dana u dan rastu, mnogi vrtlari i ljubitelji biljaka pitaju se kako da zaštite svoje zelene površine od suše i ekstremne vrućine. Odgovor možda leži u potpuno prirodnom i lako dostupnom rešenju – vodi od gljiva.
Koliko često bi zapravo trebalo da peremo kuhinjske krpe?
Kuhinjske krpe se ne koriste samo za sudove – često njima brišemo ruke, radne površine, pa čak i ostatke hrane. Nakon toga ih obično zgužvamo i ostavimo da vise preko stolice, radijatora ili na nekom uglu radne ploče. Ali koliko često ih zaista operemo?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.94 125.82 126.70 USD 99.61 100.31 101.02
-
Riblji paprikaš
Bilo da ste ma moru ili u gradu, pripremite riblje meso na ovakav način.
06-08-2018 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Kondor83
Sastojci:
- 1,5 kg mešane ribe
- 1 kg luka
- 2 ljute papričice
- 2 kašike usitnjenog paradajza
- 3 dl belog vina
- 1 dl ulja
- aleva paprika
- so, mleveni biber, lovorov listPriprema: Sitno iseckan luk propržiti na ulju da omekša, dodati biber u zrnu, lovorov list i ljutu papričicu iseckanu na komadiće. Dinstati oko sat vremena, uz dodavanje tople vode. Posoliti, promešati i propasirati. U propasiranu tečnost dodati paradajz pire, iseckati papričice i vino. Kuvati 15-20 minuta. Dodati komade ribe i kuvati 15-ak minuta na laganoj vatri. Dodati mleveni biber i alevu papriku i kuvati još 5-10 minuta.
-
Pročitajte i...
Savršen riblji gulaš!
Tradicionalno najčešće pripremamo riblji paprikaš i riblju čorbu, ali da li ste čuli za riblji gulaš? Ako niste imali priliku da pripremite i probate riblji gulaš obavezno to uradite već danas, jer će vas ukus sigurno oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: