-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Novković - Prodala Me Ti
- Jelena Tomašević - Okeani
- Galija - Još uvek sanjam
- Regina - Koraci
- Hari Mata Hari - Otkud ti ko sudbina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Zapečena boranija sa pečurkama
Boranija se savršeno uklapa sa pečurkama, pa ovo jelo ima potpuno drugačiji ukus od standardnog. Ako još uvek niste isprobali ovu kombinaciju, uradite to obavezno.
Čia puding sa nektarinom i malinama
Ovaj obrok može da bude sjajan doručak, ali takođe i odlična užina ili poslastica nakon treninga...
-
Zdravlje
Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa
Kardiolozi objašnjavaju zašto bi ovaj zeleni plod trebalo redovno da bude deo vaše ishrane. Bogat je mononezasićenim mastima, vlaknima, kalijumom i antioksidansima, pa doprinosi zdravlju srca tako što snižava LDL („loš“) holesterol, reguliše krvni pritisak i smanjuje upale.
Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san
Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.
-
-
Putovanja
Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj
Krajem 2025. godine katedrala Notr Dam očekuje da ugosti čak 12 miliona posetilaca, čime je prestigla baziliku Sakreker i postala najposećenija znamenitost u Francuskoj.
Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto
Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!
-
Preporučujemo
Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove
Mnogi ljudi angažuju stručnjake za čišćenje kako bi se rešili mrlja na tepihu, čak i onda kada to mogu da urade sami za samo nekoliko minuta.
Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja?
Mnogi ne obraćaju pažnju na način odlaganja čaša nakon pranja, ali stručnjaci upozoravaju da ih nikada ne treba stavljati naopako. Iako se često čini praktičnim jer čaše brže osuše, to može ozbiljno da ugrozi njihov kvalitet i dugovečnost.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.00 124.87 125.75 USD 99.90 100.61 101.31
-
Riblji paprikaš
Bilo da ste ma moru ili u gradu, pripremite riblje meso na ovakav način.
06-08-2018 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Kondor83
Sastojci:
- 1,5 kg mešane ribe
- 1 kg luka
- 2 ljute papričice
- 2 kašike usitnjenog paradajza
- 3 dl belog vina
- 1 dl ulja
- aleva paprika
- so, mleveni biber, lovorov listPriprema: Sitno iseckan luk propržiti na ulju da omekša, dodati biber u zrnu, lovorov list i ljutu papričicu iseckanu na komadiće. Dinstati oko sat vremena, uz dodavanje tople vode. Posoliti, promešati i propasirati. U propasiranu tečnost dodati paradajz pire, iseckati papričice i vino. Kuvati 15-20 minuta. Dodati komade ribe i kuvati 15-ak minuta na laganoj vatri. Dodati mleveni biber i alevu papriku i kuvati još 5-10 minuta.
-
Pročitajte i...
Savršen riblji gulaš!
Tradicionalno najčešće pripremamo riblji paprikaš i riblju čorbu, ali da li ste čuli za riblji gulaš? Ako niste imali priliku da pripremite i probate riblji gulaš obavezno to uradite već danas, jer će vas ukus sigurno oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: