Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Colonia - Lazu Oci Moje

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Colonia - Lazu Oci Moje
    2. Josipa Lisac - Gde Dunav ljubi nebo
    3. Neno Belan - Rijeka snova
    4. Vlado Georgiev - Zbogom ljubavi
    5. Bijelo dugme - Bitanga I Princeza
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Mia Begović - Sreda - Mojih 50
    2. 28. maj - 1 - Dodir noći
    3. 28. maj - 2 - Dodir noći
    4. 28. maj - 3 - Dodir noći
    5. Mia Begović - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Zdrav obrok: Supa od paradajza Zdrav obrok: Supa od paradajza

    Tokom toplih dana ovo jelo će vas okrepiti i doneti dodatnu energiju.

    Krem torta sa bananama i malinama Krem torta sa bananama i malinama

    Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...

  • Zdravlje
    Koliko su banane zdrave i kako utiču na naše raspoloženje? Koliko su banane zdrave i kako utiču na naše raspoloženje?

    Banane su neverovatno zdrave, praktične, ukusne i skoro svako ih ima u svojoj kuhinji, a to je dobro jer su odličan izbor za sve koji žele da se zdravo hrane. Međutim, mnogi ljudi bacaju banane u smeće kada se na njima pojave smeđe mrlje, a to je pogrešno.

    Sezona borovnica: Pretpostavka je da je ovo najzdravije voće Sezona borovnica: Pretpostavka je da je ovo najzdravije voće

    Izuzetno su ukusne, pa su sastavni deo različitih kolača, a često se preporučuju i kao dodatak ovsenoj kaši. Pored toga što su izuzetnog ukusa, borovnice su verovatno najzdravije voće koje možete da konzumirate.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

    Lista Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetite

    Britanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.

  • Preporučujemo
    Sjajan način da se rešite neugodnog mirisa luka dok kuvate Sjajan način da se rešite neugodnog mirisa luka dok kuvate

    Luk je neizostavan sastojak gotovo svakog kuvanog jela. Njegova specifična aroma zapravo i daje ukus mnogim jelima, ali svi znamo da miris ovog povrća baš i nije preterano ugodan i to je upravo ono što mnoge ljude odvraća od kuvanja.

    Uz pomoć neočekivanog sastojka oribajte šporet Uz pomoć neočekivanog sastojka oribajte šporet

    Jedan sastojak može da vam pomogne da oribate šporet, a iznenadićete se kada vam kažemo da nije u pitanju ni soda bikarbona, ni sirće.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 117.95 118.79 119.62
    USD 107.70 108.46 109.22
  • Povezani članci
  • Oslić u vinu

    Sačuvajte ovaj recept ako ste ljubitelj ribe jer će vas oduševiti.




    16-04-2024 | 13:47 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Cuidanet

     

    Sastojci:

    4 fileta oslića (oko 150-200g svaki)
    2 kašike maslinovog ulja
    1 luk, sitno iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    1 šolja suvog belog vina
    1 šolja ribljeg ili bujona od povrća
    1 kašika svežeg peršuna, sitno seckanog
    So i biber po ukusu
    Krugovi limuna za posluživanje

    Priprema:


    Filete oslića osušite kuhinjskim papirom i posolite i pobiberite sa obe strane. U velikom tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk i dinstajte dok ne omekša, oko 3-4 minuta. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte još minut dok ne zamiriše. Ulijte belo vino i bujon u tiganj i pustite da provri.


    Pažljivo stavite filete oslića u tiganj, tako da budu potpuno potopljeni u tečnosti. Pokrijte tiganj i ostavite ribu da se kuva oko 8-10 minuta, ili dok ne bude skuvana i lako se raspada viljuškom.


    Kada je riba gotova, pažljivo je prebacite na tanjire za serviranje.


    Povećajte temperaturu na srednje-jaku i pustite sos da lagano krčka i redukuje se, oko 5 minuta. Dodajte seckani peršun i začinite dodatnom solju i biberom po potrebi.Prelijte sos preko fileta oslića i poslužite toplo uz krugove limuna.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Supa Zdrav obrok: Supa od paradajza

    Tokom toplih dana ovo jelo će vas okrepiti i doneti dodatnu energiju.

    Torta Krem torta sa bananama i malinama

    Ova torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...

    Sendvič Cezar sendvič

    Ljubitelji istoimene salate će obožavati ovaj sendvič, a oni koji nemaju običaj da konzumiraju salatu kao obrok mogu da osete sličan ukus na ovaj način.

    Salata Grčka salata sa lubenicom

    Ova neobična salata će vas okrepiti i savršeno će se uklopiti uz zdrave obroke, ribu i piletinu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: