-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Vasić - Voli Me Il Ne Voli Me
- Djordje Balašević - Provincijalka
- Bijelo dugme - Padaju zvijezde
- Dino Merlin - Jedan Dan, Jedna Noc
- Riblja čorba - Kada padne noć
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Ražnjići od pečenog povrća
Povrće ispečeno na roštilju može biti veoma ukusno.
07-12-2016 | 13:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Andrea Skjold Mink
Sastojci:
- 200 gr patlidžana,
- 200 gr tikvica,
- 10 zelenih maslinki,
- 10 g soli, 5 g bibera, 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 veći paradajz
- 1 veći krastavacPriprema: Oprati povrće i iseći ga na kockice, kolutove, u zaviosnosti od teksture povrća (paradajz i krastavac na kolutove, patlidžan i tikvice na kockice). Isečeno povrće posuti solju i ostaviti da se ocedi. Ne zaboravite da iz maslina izvadite koštice. Na štapić za ražnjić ređajte povrće. Pecite desetak minuta na električnom roštilju na umerenoj vatri, uz povremeno okretanje.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: