-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Otilia (Lakonoga)
- Željko Vasić - Nisam od juče
- Nina Badrić - Moja ljubav
- Sergej Ćetković - Ljubav
- Vlado Georgiev - Lagala si me
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Ražnjići od pečenog povrća
Povrće ispečeno na roštilju može biti veoma ukusno.
07-12-2016 | 13:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Andrea Skjold Mink
Sastojci:
- 200 gr patlidžana,
- 200 gr tikvica,
- 10 zelenih maslinki,
- 10 g soli, 5 g bibera, 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 veći paradajz
- 1 veći krastavacPriprema: Oprati povrće i iseći ga na kockice, kolutove, u zaviosnosti od teksture povrća (paradajz i krastavac na kolutove, patlidžan i tikvice na kockice). Isečeno povrće posuti solju i ostaviti da se ocedi. Ne zaboravite da iz maslina izvadite koštice. Na štapić za ražnjić ređajte povrće. Pecite desetak minuta na električnom roštilju na umerenoj vatri, uz povremeno okretanje.
-
Pročitajte i...
Pohovani kačkavalj
Ukoliko ste ljubitelj kačkavalja, napravite ga u pohovanoj varijanti i servirajte uz salatu i pomfrit.
Pohovane tikvice
Tikvice pripremljene na ovakav način, uz priloge, mogu se jesti kao samostalan obrok ili dodatak glavnom jelu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: