-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Moja draga
- Željko Bebek - Zaboravi
- Dino Dvornik - Ti si mi u mislima
- Jelena Tomašević - Rano Moja Mila
- Gibonni - Svi moji punti kad se zbroje
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Brzi pasulj sa bukovačama!Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.
-
ZdravljePrirodni antihistaminici za pomoć kod alergija
Sezonske alergije je često teško lečiti. Uobičajeni tretmani obično uključuju lekove bez recepta, ali prirodni antihistaminici takođe mogu da budu odlična opcija. Primeri uključuju maslac, vitamin C i kvercetin.
Kako da zaspimo nakon iznenadnog buđenja usred noći?Mnogima se dešava da se probude usred noći iz različitih razloga i potom ne mogu ponovo da zaspe, što može izuzetno da utiče na raspoloženje i zdravlje. Donosimo vam savete koji mogu da vam pomognu da ponovo lako utonete u san.
-
PutovanjaPosetite ove jeseni Prag!
Glavni grad Češke s ponosom nosi titulu jednog od najlepših evropskih gradova, a za to su zaslužni prelepa arhitektura i bajkovita atmosfera koja posebno dolazi do izražaja s prvim jesenjim danima.
Zašto je Pariz zimi uvek dobra ideja?Pariz nikada ne gubi svoju romantičnu privlačnost, a zima u gradu donosi posebnu čar. Ulice osvetljene svetlucavim lampicama, kafići s crvenim grejačima i raskošno dekorisane prodavnice su samo neki od razloga za posetu tokom zime. Iako hladno, tmurno vreme (Francuzi imaju izraz za to: grisâtre) može postati monotono, često stvara savršenu zimski atmosferu za kraći boravak.
-
PreporučujemoOdržavajte optimalnu temperaturu u kupatilu ako želite da izbegnete pojavu vlage!
Kako biste izbegli pojavu vlage i buđi u kupatilu, potrebno je da održavate odgovarajuću temperaturu. Kako su temperature već počele da padaju pravo je vreme da krenete u akciju jer vlaga vrlo brzo može da se pojavi.
Lak za kosu može da nam pomogne da uklonimo određene fleke!Ako ste primetili tragove hemijske olovke ili mastila na drvenim površinama u vašem domu, ne brinite – postoji jednostavno rešenje koje verovatno već imate pri ruci. Lak za kosu može da bude izuzetno efikasan u uklanjanju ovakvih mrlja, a sam proces čišćenja je brz i jednostavan.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.19 117.01 117.83 CHF 123.79 124.66 125.54 USD 105.78 106.53 107.27
-
Punjeni aromatični paradajz
Sjajan jesenji recept koji retko spremamo, a uopšte nije komplikovan. Isprobajte ovo jedinstveno jelo već danas.
06-09-2024 | 11:40 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Geshas
Sastojci:
3-4 veća paradajza
3 čena belog luka
1 crni luk
200 g pirinča
so, biber
manja tikvica
2 veće šargarepe
so, biber, bosiljak
100 g slaninePriprema:
Pirinač obariti. Paradajz oprati, iseći i izvadti sredinu. Isevkati slaninu sitno pa propržiti da postane hrskava. Iseckati glavicu crnog luka i beli luk, blago prodinstati sa slaninom, dodati narendanu šargarepe, narednanu tikvicu i pirinač. Začiniti po želji. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Paradajz napuniti dobijenom smesom. Poređati napunjen paradajz u pleh za pečenje. Peći u rerni oko 35-40 minuta. Servirati uz salatu po želji, kiselo mleko ili pavlaku.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Najsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Brzi pasulj sa bukovačama!Ova kombinacija ukusa je jako interesantna, a oni koji su probali ovo jelo tvrde da ih je zaista iznenadilo i oduševilo.
Neobična čorba od praziluka!Da li ste razmišljali o tome da napravite čorbu od prazlika? Iako je ovo savršeno jelo za hladne i kišne dane, mnogi nikada nisu probali ovaj recept. Ipak, ako ste smeli i volite da eksperimentišete obavezno pripremite ovu jedinstvenu čorbu. Verovatno će postati standardni deo vašeg jelovnika...
Najsočnija ćuretina u vinu!Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: