-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Produži dalje
- Merlin - Učini mi pravu stvar
- Galija - Dodirni me
- Doris Dragović - Moram
- Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Najsočnija ćuretina u vinu!Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.
-
ZdravljeKako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?
Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.
Groznica kod dece: Kako pravilno reagovati i kada je neophodno potražiti pomoć?Povišena telesna temperatura kod deteta često izaziva zabrinutost kod roditelja. Međutim, sama groznica obično nije opasna – to je prirodan način na koji telo reaguje na infekcije.
-
PutovanjaTurističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti
Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.
Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom perioduNajveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.
-
PreporučujemoPrirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore
Ako ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.
Obavezno isključite ove uređaje iz struje pre odlaska na odmor!Mnogobrojni uređaji koji nam svakodnevno olakšavaju život mogu da izazovu strujne udare ako ostanu uključeni, a ujedno doprinose većim računima za struju, što svi nastojimo da izbegnemo tokom odmora. S obzirom na to da nam se bliže zimski odmori obavezno obratite pažnju na ove uređaje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.14 116.96 117.78 CHF 125.20 126.08 126.96 USD 110.15 110.93 111.70
-
Punjene pečurke
Toplo predjelo koje, po želji, uz salatu i sos može biti i glavno jelo.
21-10-2020 | 10:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- OlyaSolodenko
Sastojci:
- 10 većih pečuraka,
- 60 g kačkavalja,
- biber, origano
- 80 gr pršute
- maslinovo ulje
Priprema: Pečurke očistiti, oprati i izvaditi središnji deo, odnosno peteljke. Pršutu i kačkavalj iseći na manje komade. U pečurke dodati pršutu, kačkavalj i začine, završno sa jednim listićem kačkavalja preko smese. Složiti ih u pleh za pečenje, premazati maslinovim uljem i peču u rerni zagrejanoj na 190 stepeni 10-ak minuta. Servirati uz zelenu salatu i pavlaku ili beli sos po želji. -
Pročitajte i...Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Rižoto sa piletinom i povrćemOvo jelo je prilično jednostavno napraviti, a dobra stvar je da sa receptom uvek možete eksperimentisati i ubacivati začine po sopstvenom ukusu.
Iskoristite talog kafe i uživajte u plodovima domaćeg uzgoja pečuraka!Da li ste se ikada zapitali šta da radite s talogom kafe koji se svakodnevno nakuplja u vašoj kuhinji? Umesto da ga bacate, možete ga iskoristiti za nešto izuzetno korisno i zanimljivo – uzgoj gljiva! Talog kafe predstavlja odličan supstrat za gajenje pečuraka zahvaljujući svojoj hranljivoj vrednosti, fizičkoj strukturi i održivim svojstvima. U nastavku otkrijte zašto je talog kafe idealan izbor za ovu zelenu i ekonomičnu praksu.
Pohovane pečurke u sosuNe pripremamo tako često pohovane pečurke, a u ovoj varijanti one dobijaju potpuno novi ukus i mogu da posluže i kao zauska uz pivo i vino... Sos koji se priprema uz njih je jednostavan, a izuzetno ukusan i aromatičan, pa probajte da iznenadite goste ovakvim posluženjem...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: