-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Ne odustajem
- Gibonni - Posoljeni Zrak
- Tony Cetinski - Cuvam Ljubav
- Tony Cetinski - Vjera Nevjera
- Ana Stanić - Sama
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
Zdravlje
Sezona prehlada: Trikovi da brzo otpušite nos
Kada sluz ne može da iscuri iz šupljine zbog začepljenja, sinusi nabubre i u njima se stvara pritisak.
Šta veći unos šećera može da uradi vašem telu?
Većina nas zna da unos prevelike količine šećera, nije dobar za naše zdravlje, ali da li znamo koje su to konkretne posledice do kojih može da dovede preterana konzumacija?
-
-
Putovanja
Šarm Edinburga: Magični biser Škotske
Edinburg, glavni grad Škotske, nije samo destinacija, već pravo putovanje kroz vreme i kulturu.
Sledeće godine zaploviće zvanično najveći kruzer na svetu
Najveći kruzer na svetu, pet puta je veći od legendarnog Titanika, a vest je da je u poslednjoj fazi priprema u brodogradilištu u Finskoj.
-
Preporučujemo
Najlakši način da otpušite sudoperu: Potrebna su vam samo dva proizvoda
Pre nego što se upustite u avanturu sa skupim i jakim hemikalijama, isprobajte jeftina i prirodna rešenja.
Koliko bi često trebalo da perete pidžamu ako ne želite da postane leglo bakterija?
Pidžame lako mogu da postanu leglo bakterija, a mnogi od nas nisu svesni ove činjenice.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 123.16 124.03 124.90 USD 107.87 108.63 109.39
-
Probajte da napravite sarmu u rerni
Na radost svih gurmana i ljubitelja ovog popularnog jela, konačno je počela sezona kiselog kupusa. Sada je pravo vreme za pripremu sarme, a mi vam donosimo neobičan recept koji će vam se sigurno svideti.
17-11-2023 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Julie208
Sastojci:
Glavica kiselog kupusa
150gr pirinča
800gr mlevenog mesa
3 glavice crnog luka
šargarepa
4 veća čena belog luka
proizvodi po želji (rebra, hrskavica, slanina) oko 250 g koje hocete oko 200gr
3 kašike suvog začina
biber
2 kašike aleve paprike
3 kasike pasiranog paradajza
list lovora
malo soliPriprema:
Listove kupusa razdvojite,operite i izrežite mu vrhove. Luk crni i beli sitno iseckajte, a šargarepu sitno narendajte .Dodajte u mleveno meso,zatim pirinač, začin, biber i sitnu papriku.Sve dobro izmesajte i motajte sarmu. Sarme poredjajte na tepsiju ili u neki lonac koji mozete staviti u rernu. Izmedju srami sloziote rebra i slaninu .Nalite vodu pomešanu sa kašikom aleve paprike i tri kašike pasiranog paradajza i sipajte da bude 1 prst iznad sarmi. Stavite na vrh i lovorov list. Vodu tokom kuvanja dolivajte po potrebi. Pecite (kuvajte) u rerni na 190 stepeni oko 4 sata. Na kraju možete da je zapržite sa blagom zaprškom od 2 kašike ulja, 1 kašike brašna i malo aleve paprike.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Čorba od pečuraka
Lagan i zdrav obrok, blagog i prijatnog ukusa idealan je za zimske dane i predah nakon napornog dana.
Borba protiv stresa i anksioznosti: Hrаna ima važniju ulogu nego što smo mislili
Poslednja istraživanja ukazuju da bi ključ za lečenje stresa, anksioznosti i depresije možda mogao da bude u našim crevima. Ukratko, deluje da ono što konzumiramo možda ima mnogo veću ulugu u održavanju mentalnog zdravlja, nego što smo mislili ranije.
Riblja čorba koja se brzo priprema
Iako važi pravilo da riblja čorba treba dugo da se priprema kako bi bila ukusna, ovaj „brzinski“ recept će sigurno nadmašiti vaša očekivanja.
Mekane cimet rolnice
Predstavljamo recept za mekano pecivo koje je poslednjih godina veoma popularno.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: