Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Aleksandra Radović - Ne, Hvala

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Ne, Hvala
    2. Crvena jabuka - Ako Ako
    3. Bebi Dol - Brazil
    4. Bijelo dugme - Ružica si bila
    5. U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nađa Dulić - Utorak - Mojih 50
    2. 28. april - 1 - Dodir noći
    3. 28. april - 2 - Dodir noći
    4. 28. april - 3 - Dodir noći
    5. Nađa Dulić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir sa slaninom i belim lukom Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Zdravlje
    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

    Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement? Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?

    Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.

  • Putovanja
    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

    Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine

    Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!

  • Preporučujemo
    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

    Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru

    Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 124.22 125.10 125.97
    USD 102.31 103.04 103.76
  • Povezani članci
  • Probajte da napravite sarmu u rerni

    Na radost svih gurmana i ljubitelja ovog popularnog jela, konačno je počela sezona kiselog kupusa. Sada je pravo vreme za pripremu sarme, a mi vam donosimo neobičan recept koji će vam se sigurno svideti.




    17-11-2023 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Julie208

     

    Sastojci:


    Glavica kiselog kupusa
    150gr pirinča
    800gr mlevenog mesa
    3 glavice crnog luka
    šargarepa
    4 veća čena belog luka
    proizvodi po želji (rebra, hrskavica, slanina) oko 250 g koje hocete oko 200gr
    3 kašike suvog začina
    biber
    2 kašike aleve paprike
    3 kasike pasiranog paradajza
    list lovora
    malo soli

    Priprema:

    Listove kupusa razdvojite,operite i izrežite mu vrhove. Luk crni i beli sitno iseckajte, a šargarepu sitno narendajte .Dodajte u mleveno meso,zatim pirinač, začin, biber i sitnu papriku.Sve dobro izmesajte i motajte sarmu. Sarme poredjajte na tepsiju ili u neki lonac koji mozete staviti u rernu. Izmedju srami sloziote rebra i slaninu .Nalite vodu pomešanu sa kašikom aleve paprike i tri kašike pasiranog paradajza i sipajte da bude 1 prst iznad sarmi. Stavite na vrh i lovorov list. Vodu tokom kuvanja dolivajte po potrebi. Pecite (kuvajte) u rerni na 190 stepeni oko 4 sata. Na kraju možete da je zapržite sa blagom zaprškom od 2 kašike ulja, 1 kašike brašna i malo aleve paprike.


    PRIJATNO!

     

  • Pročitajte i...
    Krompir Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

    Recept za sočne tulumbe Recept za sočne tulumbe

    ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: