Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Valentino - Ne mogu

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - Ne mogu
    2. Nina Badrić - Dat ce nam bog
    3. Alisa - U senci divljeg kestena
    4. Tap 011 - Dosadan Dan
    5. Željko Samardžić - Ljubav Na Papiru
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Boris Režak - Petak - Mojih 50
    2. 3. jul - 1 - Dodir noći
    3. 3. jul - 2 - Dodir noći
    4. 3. jul - 3 - Dodir noći
    5. Boris Režak - Cetvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Veganska pasta sa brokolijem Veganska pasta sa brokolijem

    Ova pasta je podjednako kremasta kao i klasična varijanta paste sa brokolijem, a ako možda niste ljubitelj ovog povrća napravite izuzetak i probajte ovo sjajno jelo.

    Rustična pita sa borovnicama Rustična pita sa borovnicama

    Pita sa borovnicama je izuzetno sočan i ukusan desert koji često nepravedno ostaje po strani. A upravo sada je pravo vreme da ga napravite – sezona borovnica je u punom jeku, pa iskoristite ovo zdravo i osvežavajuće voće dok ga ima u izobilju!

  • Zdravlje
    Tri zdrava ugljena hidrata koja pomažu u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi Tri zdrava ugljena hidrata koja pomažu u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi

    Mnoge dijete promovišu smanjen unos ugljenih hidrata, često ih predstavljajući kao glavne krivce za gojenje i nestabilan nivo šećera u krvi. Međutim, važno je ne zaboraviti da postoje i zdravi ugljeni hidrati koji imaju ključnu ulogu u održavanju energije, pravilnom funkcionisanju mozga, varenju i čak stabilizaciji šećera u krvi.

    Kako pravilno koristiti repelent protiv komaraca i kako sprečiti ujede? Kako pravilno koristiti repelent protiv komaraca i kako sprečiti ujede?

    Ujedi komaraca nisu samo neprijatni i dosadno svrbe – oni mogu predstavljati ozbiljan zdravstveni rizik kada putujete u određene delove sveta. Malarija, denga, zika i žuta groznica samo su neke od bolesti koje ovi insekti prenose, a koje mogu izazvati ozbiljna, pa čak i smrtonosna oboljenja.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje vinske destinacije u Evropi za 2025. godinu Najbolje vinske destinacije u Evropi za 2025. godinu

    Ako planirate kratko, ali nezaboravno putovanje, možda je vreme da razmislite o vinskom mini-odmoru. Prema najnovijem istraživanju koje je sproveo sajt QuoteZone, vinske regije širom Evrope mogle bi postati sledeći veliki turistički trend.

    Indijski mauzolej proglašen najlepšom građevinom na svetu Indijski mauzolej proglašen najlepšom građevinom na svetu

    Časopis Time Out nedavno je objavio listu najimpresivnijih građevina na planeti, a na samom vrhu našla se čuvena građevina koju mnogi smatraju pravim čudom arhitekture – Tadž Mahal u Agri, Indija.

  • Preporučujemo
    Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za čas Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za čas

    Rerna je definitivno jedno od najomraženijih mesta za čišćenje i deluje nam da je rešavanje problem masnoće koja se posle jednog korišćenja već nakupi izuzetno komplikovano.

    Rashladite se i bez klime: Ovo su sjajni trikovi da preživite vrućinu! Rashladite se i bez klime: Ovo su sjajni trikovi da preživite vrućinu!

    Toplotni talasi mogu značajno da otežaju svakodnevni život, posebno kada ste primorani da boravite u zatvorenom prostoru bez mogućnosti rashlađivanja klima uređajem - bilo da ga nemate ili vam jednostavno ne odgovara.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.53 125.40 126.28
    USD 98.77 99.46 100.16
  • Povezani članci
  • Prebranac

    Vreme je posta, a prebranac je neizostavan deo posne trepeze.




    21-12-2015 | 13:38 | Autor/Izvor: Naxi media-zena.blic

    Foto: Bigstockphoto-bhofack22

     

    Sastojci:

    - 1 kg pasulja tetovca,
    - 700 g crnog luka,
    - 4 struka praziluka,
    - 4 čena belog luka,
    - 100 ml ulja,
    - kašika mlevene začinske paprike,
    - 3 lovorova lista,
    - so, krupno mleveni biber

    Priprema: Pasulj očistite, operite ga, pa nalijte hladnom vodom i ostavite preko noći. Dve glavice luka sitno iseckajte i stavite da se kuvaju zajedno s pasuljem. Kada voda proključa, procedite pasulj i bacite tu prvu vodu. Ponovo nalijte pasulj mlakom vodom, posolite ga i ostavite da se kuva dok pasulj ne omekša, a zatim ga ocedite. Deo vode sačuvajte. Beli deo praziluka isecite na kolutove, crni luk na rebarca, pa sa izgnječenim belim lukom sve pržite na vrelom ulju. Na pola dinstanja posolite i dodajte lovorov list. Kada luk postane staklast, skinite sa vatre, dodajte mlevenu začinsku papriku, slatku ili ljutu po ukusu, pa sve promešajte i pospite krupno mlevenim biberom. Podmažite uljem posudu za pečenje, pa na dno stavite sloj pasulja, preko njega rasporedite pripremljen luk. Svaki sloj po potrebi i ukusu posolite i pobiberite, a ređanje završite pasuljem. Nalijte prebranac sa malo tečnosti u kojoj se pasulj kuvao i stavite u vruću rernu. Pecite pola sata u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. (Izvor: zenablic)

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: