-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
- EKV - Srce
- Gibonni - Svi moji punti kad se zbroje
- Idoli - Malena
- Tose i Tony - Lagala nas mala
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Posni pire od pasulja
Pire od pasulja savršen je dodatak i jelima od mesa, ali i povrća. Takođe se odlično uklapa uz ribu i idealna je opcija za dane posta...
15-04-2025 | 11:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, AndreySt
Sastojci:
500 g pasulja tetovca1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 lovorov list
1 kašičica aleve paprike
2 dl ulja (najbolje suncokretovog)
2 kašičce limunovog sokaSo, po ukusu
Sitno seckani peršunov list, za posipanje
Priprema:
Pasulj očistiti, oprati i potopiti u hladnu vodu preko noći. Sutradan procediti, naliti svežom vodom i staviti da provri. Kada voda provri, prosuti je i naliti pasulj ponovo toplom vodom. Dodati sitno seckan crni luk, beli luk i lovorov list. Kuvati dok pasulj ne omekša potpuno. Kada je kuvan, procediti ga (malo tečnosti sačuvati ako želite mekšu teksturu) i pasulj izgnječiti viljuškom, varjačom ili propasirati. U posebnoj posudi zagrejati ulje, dodati alevu papriku i odmah dodati pasirani pasulj. Mešati dok se sve lepo ne sjedini i dodati malo limunovog soka. Posoliti po ukusu i skinuti sa vatre. Posuti seckanim peršunom i poslužiti toplo ili hladno.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
Recept za sočne tulumbe
ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: