Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
    2. EKV - Srce
    3. Gibonni - Svi moji punti kad se zbroje
    4. Idoli - Malena
    5. Tose i Tony - Lagala nas mala
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nađa Dulić - Utorak - Mojih 50
    2. 28. april - 1 - Dodir noći
    3. 28. april - 2 - Dodir noći
    4. 28. april - 3 - Dodir noći
    5. Nađa Dulić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir sa slaninom i belim lukom Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Zdravlje
    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

    Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement? Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?

    Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.

  • Putovanja
    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

    Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine

    Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!

  • Preporučujemo
    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

    Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru

    Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.21 118.03
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 102.28 103.01 103.73
  • Povezani članci
  • Posni pire od pasulja

    Pire od pasulja savršen je dodatak i jelima od mesa, ali i povrća. Takođe se odlično uklapa uz ribu i idealna je opcija za dane posta...




    15-04-2025 | 11:00 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, AndreySt

     

    Sastojci:


    500 g pasulja tetovca

    1 glavica crnog luka

    2 čena belog luka

    1 lovorov list

    1 kašičica aleve paprike

    2 dl ulja (najbolje suncokretovog)
    2 kašičce limunovog soka

    So, po ukusu

    Sitno seckani peršunov list, za posipanje

    Priprema:


    Pasulj očistiti, oprati i potopiti u hladnu vodu preko noći. Sutradan procediti, naliti svežom vodom i staviti da provri. Kada voda provri, prosuti je i naliti pasulj ponovo toplom vodom. Dodati sitno seckan crni luk, beli luk i lovorov list. Kuvati dok pasulj ne omekša potpuno. Kada je kuvan, procediti ga (malo tečnosti sačuvati ako želite mekšu teksturu) i pasulj izgnječiti viljuškom, varjačom ili propasirati. U posebnoj posudi zagrejati ulje, dodati alevu papriku i odmah dodati pasirani pasulj. Mešati dok se sve lepo ne sjedini i dodati malo limunovog soka. Posoliti po ukusu i skinuti sa vatre. Posuti seckanim peršunom i poslužiti toplo ili hladno.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

    Recept za sočne tulumbe Recept za sočne tulumbe

    ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!

    Dagnje Špagete sa dagnjama

    Divno mediteransko jelo koje nas uvodi u period lepšeg i toplijeg vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: