-
Poslednjih 5 pesama
- Knez - Pobjedila si ti
- Film - Ljubav je zakon
- Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
- Boris Novković - Vukovi umiru sami
- Nina Badrić - Znam te ja
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Neka zamiriše na proleće!
Ljubitelji osveživača za dom, proleće mogu osetiti u svojoj kući i pre njegovog datumskog dolaska pomoću neodoljivih osveživača napravljenih u domaćoj radinosti.
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.34 118.16 CHF 117.86 118.69 119.52 USD 107.76 108.52 109.28
-
Pohovane tikvice sa sirom
Tikvice u kombinaciji sa sirom daće ukusan obrok koji možete pojačati salatom po želji.
31-01-2020 | 15:10 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Rawlik
Sastojci:- 1 veća tikvica
- malo soli, bibera
- 200 gr brašna
- prezle
- 2 jaja
- 100 gr feta sira
- uljePriprema: Tikvice očistiti, posoliti, i narendati. Izmrviti sir i dodati smesi od tikvica. Formirati željene oblike i uvaljati ih u brašno, jaja i prezle i pohovati na zagrejanom ulju. Na papiru ocediti višak ulja. Servirati uz tartar ili sos po želji.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: