-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Pred tvojim vratima
- Tijana Bogicevic - Razocarao
- Azra - A šta da radim
- Djavoli - Dolazi ljubav
- Zdravko Čolić - Ljubavnici
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.34 118.16 CHF 117.28 118.11 118.93 USD 107.57 108.32 109.08
-
Pohovane tikvice
Mogu se jesti kao dodatak glavnom jelu ili samostalan obrok.
16-09-2020 | 15:17 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Rawlik
Sastojci:- 1 veća tikvica
- malo soli, bibera, susama
- 200 gr brašna
- prezle
- 2 jaja
- maslinovo uljePriprema: Tikvice očistiti, posoliti i iseći na šnite. Potom ih uvaljati u brašno, jaja i prezle, susam i pohovati na zagrejanom ulju. Na papiru ocediti višak ulja. Servirati uz tartar ili sos po želji.
-
Pročitajte i...
Salata sa kozjim sirom
Prolećni jelovnik donosi što više voća i povrća, a među omiljenim prilozima ili glavnim jelima jesu salate.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: