-
Poslednjih 5 pesama
- Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
- Ana Stanić - Točkovi
- Tony Cetinski - Kao U Snu
- Doris Dragović - To
- Kerber - Hajde da se volimo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Vitaminska salata sa ananasom i cveklom!Stiglo nam je vreme za zdravije obroke i pripreme za lepše dane. Birajte vitaminsku salatu umesto jake hrane i imajte na umu da će vam telo biti zahvalno zbog toga.
-
ZdravljeDoktor otkriva najbolje vreme za doručak i večeru ako želite da smršate
Mnogi gube vreme na neučinkovite dijete, ali prema dr Naheedu Aliju, ključ za sagorevanje masnih naslaga na stomaku leži u pravilnom vremenskom rasporedu obroka. Prilagođavanje ishrane prirodnom cirkadijalnom ritmu tela može poboljšati metabolizam i smanjiti visceralnu mast – onu najopasniju masnoću koja se taloži oko unutrašnjih organa i povećava rizik od bolesti.
Devet znakova da ne unosite dovoljno ugljenih hidrata!U svetu zdrave ishrane, proteini se često doživljavaju kao heroji, dok su ugljeni hidrati nepravedno demonizovani. Ideja da smanjenje unosa ugljenih hidrata doprinosi bržem gubitku kilograma vodi poreklo još iz dijetne kulture osamdesetih godina. Popularnost keto dijete dodatno je uticala na ovu percepciju, iako ugljeni hidrati igraju ključnu ulogu u našem telu.
-
PutovanjaOvo su najturbulentnije avionske rute u Evropi – Alpi kao ključni faktor
Bilo da se radi o kratkom letu od dva sata ili o dugom interkontinentalnom putovanju, turbulencije su deo letačkog iskustva, ali uglavnom nisu ozbiljne.
Iznenađenje: Proglašen najbolji spomenik u Španiji – i nije Sagrada FamiliaMezquita-Katedrala u Kordobi nosi titulu najboljeg spomenika u Španiji, prema istraživanju kompanije Iglu Cruises, koja je analizirala hiljade recenzija turista o arhitektonskim znamenitostima širom zemlje.
-
PreporučujemoVratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite
Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.
Najbolji trikovi za održavanje nameštaja ako ste vlasnik kućnog ljubimacaVlasnici kućnih ljubimaca, prinuđeni su da čiste nameštaj mnogo češće od ostalih... Svakodnevno usisavanje se podrazumeva, ali nekada ni to nije dovoljno da u potpunosti očistite sve i otarasite se krzna koje ostaje iza vašeg prijatelja... Zato vam predstavljamo najbolje trikove koji mogu da vam pomognu da održite higijenu prostora na visokom nivou.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 123.86 124.73 125.60 USD 113.08 113.88 114.67
-
Piletina u soja sosu
Ako ste ljubitelj pikantne hrane obavezno pripremite piletinu na ovaj način.
27-09-2024 | 12:29 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Timolina
Sastojci:
500 g piletine (belo meso)
4 kašike soja sosa
2 kašike maslinovog ulja
1 kašika meda
2 čena belog luka (sitno iseckana)
1 kašičica đumbira (svežeg ili u prahu)
1 kašičica susamovog ulja (po želji)
So i biber po ukusu
Susam za posipanje
Priprema:
U velikoj činiji pomešajte soja sos, maslinovo ulje, med, beli luk, đumbir i susamovo ulje. Dodajte so i biber po ukusu. Ubacite trakice pilećih prsa u pripremljenu marinadu. Ostavite da se marinira 15-30 minuta kako bi meso upilo sve ukuse.
U tiganju zagrejte malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Dodajte mariniranu piletinu i pržite je dok ne postane zlatno smeđa i potpuno skuvana, oko 8-10 minuta. Poslužite piletinu posutu susamom. Možete je kombinovati s pirinčem ili povrćem po izboru.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Vitaminska salata sa ananasom i cveklom!Stiglo nam je vreme za zdravije obroke i pripreme za lepše dane. Birajte vitaminsku salatu umesto jake hrane i imajte na umu da će vam telo biti zahvalno zbog toga.
Testenina sa dagnjamaNakon praznika i jake hrane pravo je vreme da pređemo na neko laganije, aromatično jelo, koje konačno može i da nas podseti na sunčane dane i odmaranje na plaži.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: