-
Poslednjih 5 pesama
- Jakarta - Pozovi Me
- Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran
- Djavoli - Dani ljubavi
- Piloti - Neverna si
- Sergej Ćetković - Znaj da moja si
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnije lovačke šnicle
Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Zdrava salata sa sirom i jagodamaOva salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdraveJagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
-
PutovanjaKrakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada
Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
Sedam sjajnih razloga da posetite BratislavuU Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
-
PreporučujemoPravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta
Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.
Rešite se korova na prirodan načinProleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Osetite ukus proleća
Prolećni ukus Fest, dvodnevni festival domaće hrane i pića, održava se 23. i 24. marta od 10 do 19 časova u Kombank dvorani (bivši Dom Sindikata). Oseti ukus proleća, moto je ovogodišnjeg festivala čiji ukusi i mirisi bude sva čula i pozitivnu energiju.
20-03-2019 | 16:44 | Autor/Izvor: Naxi media-Prolećni ukus Fest PR
Foto: Bigstock/BondDLegion
Posle godinu dana od prvog „Prolećnog Ukus Festa“ posetioce čekaju i nove „ukusne“ premijere! Prvi put će posetioci moći da probaju med sa zlatom! Pravi hit festivala su namazi sa pečurkama, tvrdi sirevi sa do sada neviđenom kombinacijom prirodnih začina, kao i čuveni kozji sirevi iz Bosne, pripremljeni po čuvenoj narodnoj recepturi! Specijalno iz Istre, dolazi neprevaziđeno maslinovo ulje, kao i specijalne salate, a sve to uz nove ukuse fantastičnih ljutih „šmek“ začina. Na festivalu će biti predstavljeno više od 1.500 proizvoda iz Srbije i regiona.Zemlja gost „Prolećnog ukus Festa“ je Republika Egipat, koja će se predstaviti tradicionalnim specijalitetima čija se autentična aroma prepoznaje na svim meridijanima.
Organizatori su spremili i bogat program koji uključuje radionice i zanimljiva predavanja oba dana Festivala. Tako će zainteresovani moći da saznaju nešto više o tome koliko je alternativni sir sa orašastim plodovima dobar za naš organizam, dobiju savete o zdravijem režimu ishrane za prolećni period, ali i da saznaju najbolji recept za prolećnu detox čorbu koju će na licu mesta napraviti moćni kuhinjski aparat Thermomix, sa kojim ćemo se takođe bolje upoznati.Ulaz na „Prolećni Ukus Fest“ je BESPLATAN oba dana, a pored degustacije posetioci će moći i da kupe originalne proizvode vrhunskog kvaliteta koji se ne mogu naći u slobodnoj prodaji.
Svečano otvaranje će biti organizovano u centralnom holu Kombank dvorane u subotu 23. marta u 11 sati, uz prisustvo predstavnika Ministarstva poljoprivrede, Sekretarijata za privredu Skupštine Beograda, Ambasade Egipta i brojnih uglednih gostiju. „Prolećni Ukus Fest“ podržali su Ministarstvo poljoprivrede, Sekretarijat za privredu i turizam Grada Beograda, Turistička organizacija Beograda i Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke banje.
Drugog dana festivala, u nedelju 24. marta u 17 časova, na svečanoj ceremoniji, specijalni međunarodni žiri proglasiće i najbolje proizvođače hrane i pića u 9 različitih kategorija. Najprestižniju nagradu “Prolećnog ukus Fest-a“, specijalni „Grand Prix“ festivalske publike, osvojiće proizvod koji dobije najviše glasova posetilaca.
Dobrodošli na „Prolećni Ukus Fest“! -
Pročitajte i...Najukusnije lovačke šnicle
Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: