-
Poslednjih 5 pesama
- Meri Cetinić - Potraži me u predgradju
- Djavoli - Dotakni me usnama
- Željko Joksimović - Balada
- Boris Novković - Tamara
- Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Švedska krompir salata
Švedska krompir salata je osvežavajuće i lagano jelo koje se često služi uz roštilj ili ribu... Fantastična kao prilog, ali i kao kompletan letnji obrok...
-
Zdravlje
Navike koje treba da izbacite pre 40. godine ako želite da živite duže
Kažu da život počinje u četrdesetoj, ali prema savetima dr Evana Levina, kardiologa iz Njujorka, za dug i zdrav život bilo bi mudro da se određenih navika rešite pre nego što zakoračite u petu deceniju.
Kako poboljšati zdravlje creva?
Zdravlje creva je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje organizma, uključujući i zdravlje srca. Nutricionistkinja Viktorija Tejlor razgovara sa stručnjakom za zdravlje creva, dr Megan Rosi.
-
-
Putovanja
Najlepši letnji bioskopi na otvorenom širom Evrope
Od istorijskog trga u Beču do arhitektonske ikone u Barseloni, letnji bioskopi na otvorenom sve su popularniji način da se filmovi dožive na drugačiji, spektakularan način. Gledanje filma više nije rezervisano samo za kišne večeri – sve više ljudi bira projekcije pod vedrim nebom, u prelepim ambijentima širom Evrope.
Kaš: Neistražene lepote Turske
Kaş je mali, slikoviti grad na jugozapadu Turske, smešten na obali Sredozemnog mora u provinciji Antalija. Ovaj šarmantni gradić, nije daleko ni od egejske regije, a poznat je po svojoj autentičnoj atmosferi, bogatoj istoriji, prelepim plažama i kristalno čistom moru.
-
Preporučujemo
Spas od muva: Stavite kriške krastavca na prozore ovog leta
Stručnjaci u Velikoj Britaniji savetuju domaćinstvima da tokom leta stave kriške krastavca na prozorske daske kako bi se zaštitili od dosadnih muva u kući.
Spas za baštu tokom vrelih dana: Ovaj trik pomaže biljkama da prežive sušu
Kako temperature iz dana u dan rastu, mnogi vrtlari i ljubitelji biljaka pitaju se kako da zaštite svoje zelene površine od suše i ekstremne vrućine. Odgovor možda leži u potpuno prirodnom i lako dostupnom rešenju – vodi od gljiva.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.94 125.82 126.70 USD 99.65 100.35 101.06
-
Osetite ukus proleća
Prolećni ukus Fest, dvodnevni festival domaće hrane i pića, održava se 23. i 24. marta od 10 do 19 časova u Kombank dvorani (bivši Dom Sindikata). Oseti ukus proleća, moto je ovogodišnjeg festivala čiji ukusi i mirisi bude sva čula i pozitivnu energiju.
20-03-2019 | 16:44 | Autor/Izvor: Naxi media-Prolećni ukus Fest PR
Foto: Bigstock/BondDLegion
Posle godinu dana od prvog „Prolećnog Ukus Festa“ posetioce čekaju i nove „ukusne“ premijere! Prvi put će posetioci moći da probaju med sa zlatom! Pravi hit festivala su namazi sa pečurkama, tvrdi sirevi sa do sada neviđenom kombinacijom prirodnih začina, kao i čuveni kozji sirevi iz Bosne, pripremljeni po čuvenoj narodnoj recepturi! Specijalno iz Istre, dolazi neprevaziđeno maslinovo ulje, kao i specijalne salate, a sve to uz nove ukuse fantastičnih ljutih „šmek“ začina. Na festivalu će biti predstavljeno više od 1.500 proizvoda iz Srbije i regiona.Zemlja gost „Prolećnog ukus Festa“ je Republika Egipat, koja će se predstaviti tradicionalnim specijalitetima čija se autentična aroma prepoznaje na svim meridijanima.
Organizatori su spremili i bogat program koji uključuje radionice i zanimljiva predavanja oba dana Festivala. Tako će zainteresovani moći da saznaju nešto više o tome koliko je alternativni sir sa orašastim plodovima dobar za naš organizam, dobiju savete o zdravijem režimu ishrane za prolećni period, ali i da saznaju najbolji recept za prolećnu detox čorbu koju će na licu mesta napraviti moćni kuhinjski aparat Thermomix, sa kojim ćemo se takođe bolje upoznati.Ulaz na „Prolećni Ukus Fest“ je BESPLATAN oba dana, a pored degustacije posetioci će moći i da kupe originalne proizvode vrhunskog kvaliteta koji se ne mogu naći u slobodnoj prodaji.
Svečano otvaranje će biti organizovano u centralnom holu Kombank dvorane u subotu 23. marta u 11 sati, uz prisustvo predstavnika Ministarstva poljoprivrede, Sekretarijata za privredu Skupštine Beograda, Ambasade Egipta i brojnih uglednih gostiju. „Prolećni Ukus Fest“ podržali su Ministarstvo poljoprivrede, Sekretarijat za privredu i turizam Grada Beograda, Turistička organizacija Beograda i Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke banje.
Drugog dana festivala, u nedelju 24. marta u 17 časova, na svečanoj ceremoniji, specijalni međunarodni žiri proglasiće i najbolje proizvođače hrane i pića u 9 različitih kategorija. Najprestižniju nagradu “Prolećnog ukus Fest-a“, specijalni „Grand Prix“ festivalske publike, osvojiće proizvod koji dobije najviše glasova posetilaca.
Dobrodošli na „Prolećni Ukus Fest“! -
Pročitajte i...
Švedska krompir salata
Švedska krompir salata je osvežavajuće i lagano jelo koje se često služi uz roštilj ili ribu... Fantastična kao prilog, ali i kao kompletan letnji obrok...
Grčka salata sa lubenicom
Ova neobična salata će vas okrepiti i savršeno će se uklopiti uz zdrave obroke, ribu i piletinu.
Hrskavi čips od tikvica
Hrskavi čips od tikvica sa parmezanom može da bude savršena grickalica, a odlično se slaže uz gvakamole sos, čili sos i pšenično pivo...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: