-
Poslednjih 5 pesama
- Prljavo Kazalište - Ne zovi mama doktora
- Sergej Ćetković - 1000 razloga
- Bebi Dol - Brazil
- Dino Dvornik - Tebi pripadam
- Parni Valjak - U ljubav vjerujem
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoBrzi kolač od lešnika
Jednostavne i brze poslastice su nekad najukusnije, a čini se da je isti slučaj i sa ovim sjajnim lešnik kockama...
Cepkano svinjsko meso sa povrćem!Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
-
ZdravljeDa li vas muče prehlade? Evo kako da brzo oslobodite disajne puteve
Kako se približavamo kraju oktobra, sa hladnijim danima dolazi i sezona prehlada, koja je za mnoge nezaobilazna u ovo doba godine. Smanjena otpornost organizma i promena vremenskih uslova često dovode do simptoma poput zapušenog nosa i glavobolje. Kada zbog začepljenja sluz ne može slobodno da ističe iz nosnih šupljina, dolazi do oticanja sinusa i stvaranja pritiska unutar njih, što izaziva neprijatne bolove i osećaj težine u predelu lica.
Sezona mandarina: Slatko voće koje štiti srce, kožu i očiMandarine su popularno citrusno voće, delom zbog svog jakog, slatkog ukusa. Poznate su po tome što su generalno slađe od pomorandži, što ih čini ukusnom i zdravom opcijom za desert. Kako je sada već polako počela njihova sezona dobro je da se upoznamo sa zdravstvenim benefitima ovog popularnog i pristupačnog voća.
-
PutovanjaSedam stvari koje nikada ne treba da unosite u avion prema savetima stručnjaka!
Iako većina avio-kompanija nema zvaničan kodeks oblačenja, postoje neka opšteprihvaćena pravila o tome šta treba nositi u avionu ili tačnije šta ne bi trebalo da nosite.
Malbork: Posetite najveći zamak na svetu!Zamak Teutonskog reda u Malborku, poznat i kao Malbork zamak (poljski: Zamek w Malborku, nemački: Ordensburg Marienburg), predstavlja impresivan kompleks iz 13. veka smešten u gradu Malbork, Poljska. To je najveći zamak na svetu po površini i jedno od UNESCO-ve Svetske baštine.
-
PreporučujemoAko ne želite da vaša crna odeća brzo izbledi zapamtite ovaj trik
I vama se sigurno desilo da kupite divnu crnu odeću koja je već posle nekoliko pranja izgubila početni izgled i boju. Nakon nekoliko pranja mnogi komadi će izgledati isprano i iznošeno, a ako ne želite da vam se ovo ponovo dešava oslonite se na jednostavan trik.
Prirodni načini za uklanjanje neprijatnih mirisa iz sudopereAko iz vaše sudopere dopiru neprijatni mirisi, postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da ih uklonite. Ipak, važno je izbegavati korišćenje jakih hemikalija, koje ne samo da mogu biti toksične, već mogu oštetiti vaše cevi. Umesto da posegnete za osveživačima vazduha ili drugim mirisnim sredstvima kako biste privremeno zamaskirali neprijatne mirise, trebalo bi da znate da će se mirisi s vremenom samo pojačati.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.24 117.06 117.88 CHF 124.39 125.27 126.14 USD 107.72 108.48 109.24
-
Osetite ukus proleća
Prolećni ukus Fest, dvodnevni festival domaće hrane i pića, održava se 23. i 24. marta od 10 do 19 časova u Kombank dvorani (bivši Dom Sindikata). Oseti ukus proleća, moto je ovogodišnjeg festivala čiji ukusi i mirisi bude sva čula i pozitivnu energiju.
20-03-2019 | 16:44 | Autor/Izvor: Naxi media-Prolećni ukus Fest PR
Foto: Bigstock/BondDLegion
Posle godinu dana od prvog „Prolećnog Ukus Festa“ posetioce čekaju i nove „ukusne“ premijere! Prvi put će posetioci moći da probaju med sa zlatom! Pravi hit festivala su namazi sa pečurkama, tvrdi sirevi sa do sada neviđenom kombinacijom prirodnih začina, kao i čuveni kozji sirevi iz Bosne, pripremljeni po čuvenoj narodnoj recepturi! Specijalno iz Istre, dolazi neprevaziđeno maslinovo ulje, kao i specijalne salate, a sve to uz nove ukuse fantastičnih ljutih „šmek“ začina. Na festivalu će biti predstavljeno više od 1.500 proizvoda iz Srbije i regiona.Zemlja gost „Prolećnog ukus Festa“ je Republika Egipat, koja će se predstaviti tradicionalnim specijalitetima čija se autentična aroma prepoznaje na svim meridijanima.
Organizatori su spremili i bogat program koji uključuje radionice i zanimljiva predavanja oba dana Festivala. Tako će zainteresovani moći da saznaju nešto više o tome koliko je alternativni sir sa orašastim plodovima dobar za naš organizam, dobiju savete o zdravijem režimu ishrane za prolećni period, ali i da saznaju najbolji recept za prolećnu detox čorbu koju će na licu mesta napraviti moćni kuhinjski aparat Thermomix, sa kojim ćemo se takođe bolje upoznati.Ulaz na „Prolećni Ukus Fest“ je BESPLATAN oba dana, a pored degustacije posetioci će moći i da kupe originalne proizvode vrhunskog kvaliteta koji se ne mogu naći u slobodnoj prodaji.
Svečano otvaranje će biti organizovano u centralnom holu Kombank dvorane u subotu 23. marta u 11 sati, uz prisustvo predstavnika Ministarstva poljoprivrede, Sekretarijata za privredu Skupštine Beograda, Ambasade Egipta i brojnih uglednih gostiju. „Prolećni Ukus Fest“ podržali su Ministarstvo poljoprivrede, Sekretarijat za privredu i turizam Grada Beograda, Turistička organizacija Beograda i Fakultet za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke banje.
Drugog dana festivala, u nedelju 24. marta u 17 časova, na svečanoj ceremoniji, specijalni međunarodni žiri proglasiće i najbolje proizvođače hrane i pića u 9 različitih kategorija. Najprestižniju nagradu “Prolećnog ukus Fest-a“, specijalni „Grand Prix“ festivalske publike, osvojiće proizvod koji dobije najviše glasova posetilaca.
Dobrodošli na „Prolećni Ukus Fest“! -
Pročitajte i...Cepkano svinjsko meso sa povrćem!
Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
Fenomenalan oslić u vinu!Oslić je zdrava, povoljna i uvek dostupna riba. Istina je da ga često pripremamo na isti način, što podrazumeva prženje u dubokom ulju. Ipak, ova riba nudi različite mogućnosti i možete pripremiti sjajna jela koja će vas oduševiti. Jedno od takvih jela je i čuveni oslić u vinu.
Mekane kiflice sa kremomDa li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: