Slušate: Muzički mix

Pesma: Magazin - Opijum

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Magazin - Opijum
    2. Aerodrom - Digni me visoko
    3. Marija Šerifović - Jedan Dobar Razlog
    4. Goran Karan - Kada zaspu andjeli
    5. Bisera Veletanlic - Zlatan Dan
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Bjelica - Petak - Mojih 50
    2. Jana Bjelica - Četvrtak - Mojih 50
    3. Jana Bjelica - Sreda - Mojih 50
    4. Jana Bjelica - Utorak - Mojih 50
    5. 29. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa pršutom Ruska salata sa pršutom

    Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.

    Posni riblji paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu

    Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.

    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

  • Preporučujemo
    Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate

    Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.

    Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovako

    Mnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
  • Povezani članci
  • Neobična musaka

    Musaka pripremljena na ovaj način intenzivnijeg je i punijeg ukusa.




    16-02-2024 | 14:29 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Melica73

     

    Sastojci:

    1 kg crvenog kromprira
    600 g mešanog mlevenog mesa
    100 g slanine
    dve crvene paprike
    crni luk
    šargarepa
    celer koren
    kiseli krastavčići, tri komada
    biber, so, suvi začin, bosiljak, beli luk u prahu, peršun
    tri jajeta
    kašika brašna
    malo piva
    ulje
    senf
    pasirani paradajz 150 ml


    Priprema:

    Krompir isecite na krugove, posolite, dodajte biber, suvi začin, kašičicu ulja i kašiku piva. Ostavite u frižideru minimum sat vremena. Propržite sitno iseckanu slaninu, pa smanjite temperaturu i dodajte sitno naseckan luk i narednanu šargarepu i celer (količinu odrediti po želji). Nakon deset minuta dodati meso, pa sve navedene začine, osim senfa. Naseckati sitno crvenu papriku,a krastavčiće narendati i dodati u meso. Nakon petnaest minuta dodati pasirani ili kuvani paradajz, pa dinstati na blagoj temperturi još petnaest minuta. Krompir slagati u pleh, pa pokriti mesom i standardno ređati kromir preko mesa. Naliti čašu vode, pa ubaciti u pleh da se peče na 210 stepeni C pola sata. Umutiti jaja, malo posoliti, a odvojeno pomešati pivo i kašičicu brašna. Dodati u jaja pa preliti musaku i peći još petnaest minuta.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

    Smuti Smoothie sa jagodama i avokadom

    Evo jedne sjajne ideje za ukusnu užinu koju ovih dana možete konzumirati dok šetate prirodom. Svakako ovaj napitak je izuzetno hranljiv, pa možete da ga konzumirate i za doručak.

    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: