Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Moby Dick - Na rubu moje usne

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Moby Dick - Na rubu moje usne
    2. Idoli - Maljčiki
    3. Colonia - Sve oko mene je grijeh
    4. Željko Joksimović - Devojka
    5. Minea - Rano
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 5. avgust - 1 - Dodir noći
    2. 5. avgust - 2 - Dodir noći
    3. 5. avgust - 3 - Dodir noći
    4. Vlado Georgiev - Utorak - Mojih 50
    5. 4. avgust - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Najukusnija salata sa tunjevinom Najukusnija salata sa tunjevinom

    Niko ne voli da provodi vreme pored šporeta tokom letnjih dana. Zato vam predstavljamo zdravu i hranljivu salatu za čiju pripremu vam je potrebno svega desetak minuta.

    Rolovane tikvice sa slaninom Rolovane tikvice sa slaninom

    Recept je idealan za ljude koji vole kombinaciju neutralnih i zdraviih namirnica sa neodoljivom slaninom, ali i za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu obroka.

  • Zdravlje
    Nakon prve jutarnje kafe ove promene se dešavaju u telu u narednih šest sati Nakon prve jutarnje kafe ove promene se dešavaju u telu u narednih šest sati

    Mozak je složen i zamršen sistem. Što više kafe pijete, formira se više adenozinskih receptora, što znači da ćete možda morati da popijete više kafe da biste ostali budni sada nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mladosti.

    Može li ishrana zaista da pomogne da starimo zdravije? Može li ishrana zaista da pomogne da starimo zdravije?

    Zamislite dvoje ljudi u svojim sedamdesetim godinama. Oboje su aktivni, žive samostalno i uživaju u životu. Ali tokom narednih 15 godina, jedan od njih razvije dve ili tri hronične bolesti, srčana oboljenja, dijabetes, depresiju, dok drugi ostane relativno zdrav. Šta je napravilo razliku?

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ova evropska zemlja je proglašena najsmešnijom na svetu! Ova evropska zemlja je proglašena najsmešnijom na svetu!

    Imate britak um ili ste majstor ironije? Znate šta je dobar fazon i imate toliko osećaja za tajming da nasmejete čak i najtvrdokornijeg "tata-viceva" ljubitelja? Onda ste verovatno duhovita osoba.

    Futuristički grad sa najviše nebodera na svetu Futuristički grad sa najviše nebodera na svetu

    Možete li da pogodite koji grad prednjači po broju nebodera? Jedna od najlepših stvari u šetnji velikim gradovima jeste pogled na njihove impozantne, visoke zgrade. Ovi vertikalni džinovi predstavljaju platno za arhitekte, koje zahteva mnogo mašte i pametno urbanističko planiranje kako bi se dostigla takva visina.

  • Preporučujemo
    Kako da skladištimo beli luk, a da nam potraje i do šest meseci? Kako da skladištimo beli luk, a da nam potraje i do šest meseci?

    Ako ste ove godine uzgajili ili kupili veću količinu belog luka i pitate se kako da ga sačuvate da traje što duže imajte naa umu da je rešenje veoma jednostavno: pravilno skladištenje u kartonskoj kutiji obloženoj novinama može produžiti njegov vek i do šest meseci.

    Da li ste znali da je aktivni ugalj jedno od najmoćnijih sredstava za čišćenje? Da li ste znali da je aktivni ugalj jedno od najmoćnijih sredstava za čišćenje?

    Iako možda deluje neobično, aktivni ugalj je izuzetno efikasan u uklanjanju prljavštine, vlage i neprijatnih mirisa. Za razliku od običnog uglja, njegova porozna struktura omogućava mu da apsorbuje toksine, ulja i vlagu, što ga čini odličnim prirodnim sredstvom za čišćenje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 123.79 124.66 125.54
    USD 99.68 100.39 101.09
  • Povezani članci
  • Najukusnije faširane šnicle

    Faširane šnicle su klasično jelo koje je jednostavno za pripremu i savršeno za porodične obroke. Naravno veoma je važno da ih pravilno začinite...




    18-11-2024 | 12:07 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Dron-M

     

    Sastojci:

    500 g mlevenog mesa (svinjsko, juneće ili kombinacija)
    1 glavica crnog luka (sitno seckana)
    1 čen belog luka (sitno iseckan ili izrendan)
    1 jaje
    3-4 kašike prezli (ili malo više po potrebi)
    2 kašičice senfa
    So i biber po ukusu
    Malo aleve paprike 
    Peršun 
    Ulje

    Priprema:


    U većoj posudi pomešajte mleveno meso, seckani crni i beli luk, jaje, prezle, senf, so, biber i začine po ukusu. Po želji dodajte seckani peršun. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Vlažnim rukama oblikujte šnicle željene veličine (najčešće ovalnog oblika, debljine oko 1 cm). U tiganju zagrejte ulje na srednjoj temperaturi. Pržite šnicle s obe strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju i budu dobro pečene iznutra (oko 3-4 minuta sa svake strane). Gotove šnicle stavite na papirne ubruse kako biste uklonili višak masnoće.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Tunjevina Najukusnija salata sa tunjevinom

    Niko ne voli da provodi vreme pored šporeta tokom letnjih dana. Zato vam predstavljamo zdravu i hranljivu salatu za čiju pripremu vam je potrebno svega desetak minuta.

    Rolovane tikvice sa slaninom Rolovane tikvice sa slaninom

    Recept je idealan za ljude koji vole kombinaciju neutralnih i zdraviih namirnica sa neodoljivom slaninom, ali i za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu obroka.

    Onion Rings Onion Rings

    Ako volite grickalice koje su i hrskave i aromatične, onion rings (kolutovi luka) su savršen izbor. Jednostavni su za pripremu, a idealni kao prilog uz burger, pivo ili kao samostalna užina.

    Bolonjeze Bolonjeze kao iz restorana!

    Najveći broj ljudi verovatno misli da zna kako se priprema ovo tradicionalno italijansko jelo. Međutim, mnogi se iznenade kada ga pripreme i shvate da ukus ipak ne može da se poredi sa onim iz restorana i obično se pitaju gde su pogrešili. Zato zapamtite da postoje izvesni trikovi poput dugog dinstanja na srednjoj vatri, dodavanja kašike mleka na kraju dinstanja, ali i dodavanja izvesnih (neobičnih sastojaka) koji će poboljšati ukus ovog jela i dati mu pravi "šmek".

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: