-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Deset mladja
- Hari Mata Hari - Pusti me Bože pusti me
- Tijana Dapčević - Negativ
- Arsen Dedić - Sve što znaš o meni
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Musaka od povrća
Napravite ukusno jelo od povrća.
14-11-2017 | 15:31 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-sarsmis
Sastojci:
- 1 tikvica
- 500 g mešanog kineskog povrća
- 1 dl ulja
- 150 g domaćeg kravljeg sira
- 1 kašika suvih začina
- po ukusu soli
Za preliv:
- 3 jaja
- 2 dl kisele pavlakePriprema: Tikvicu oprati i preseći na polovinu po dužini. Iseći je na ploške, sud u kome ćete spremati jelo podmazati uljem i poredjati na dnu tikvice koje ste prethodno malo posolili. Prelijte ih kašikom ulja. Preko tikvica rasporedite mešano kinesko povrće koje ste prethodno odmrzli i ocedili. Prelijte kašikom ulja i malo posoliti.Krišku domaćeg tvrdog sira narendati preko povrća, naliti šoljicom vode i prekriti folijom. Peći na 200 stepeni dvadesetak minuta.Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko zapečenog povrća, vratiti u rernu još desetak minuta da se zapeče. Služiti toplo uz salatu po želji.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: