-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Ispod moga pramca
- Valentino - Oka tvoja dva
- Boris Rezak - Pokora
- Tap 011 - Okreni broj 95
- Kerber - Ratne igre
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Sok od šargarepe
Benefiti šargarepe su višestruki po celokupno zdravlje organizma, pa ukoliko imate naviku da dan započnete ceđenim sokom, na listu onih koje pravite dodajte i onaj od šargarepe.
Opuštajuće vežbe joge pred spavanje
Kvalitetu sna znatno može doprineti stanje u kojem se nalazite neposredno pred spavanje. Ukoliko ste napeti i pod stresom, to može uticati na nesanicu, a pomoću seta joga vežbi pred spavanje možete opustiti telo i um, te lakše utonuti u san.
-
Putovanja
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
-
Preporučujemo
Sirće uspešno uklanja kamenac sa posuđa
Ukoliko na vašem posuđu primetite taloženje kamenca, možete ga otkloniti upotrebom sirćeta.
Za mirišljave tepihe!
Između redovnog pranja tepiha, svežinu i miris im možete očuvati upotrebom osveživača koji možete pripremiti u domaćoj radinosti.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.34 118.16 CHF 120.60 121.45 122.30 USD 113.64 114.44 115.24
-
Musaka od piletine
Navikli smo da musaku spremamo sa mlevenim mesom, a iznenadiće vas kakav je ukus ukoliko je pravite sa piletinom.
30-11-2016 | 12:12 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-HLPhoto
Sastojci:
- 900 g krompira,
- 350 g pilećeg filea,
- 300 g šampinjona,
- glavica crnog luka,
- 300 ml pavlake,
- suvi biljni začin,
- so, biber, ulje, malo brašna, peršunPriprema: Krompir oljuštite, isecite na kolutove i skuvajte u slanoj vodi. Piletinu isecite na šnicle i izlupajte je. Pomešajte brašno, biber i suvi biljni začin, pa u to uvaljajte šnicle. Propržite ih na ulju da fino porumene, a na tom istom ulju propržite sitno seckani luk i šampinjone isečene na listiće. Dinstajte dok ne ispari voda koju puštaju pečurke, pa dodajte sitno seckani peršun i još malo suvog začina. Još malo propržite i dodajte pavlaku. Kratko promešajte i sklonite s vatre. U podmazan sud poređajte kriške kuvanog krompira, preko složite pileće šnicle i na kraju šampinjone. Pecite petnaestak minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: