Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Galija - Na tvojim usnama

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Galija - Na tvojim usnama
    2. Sandi Cenov - Malena
    3. Željko Joksimović - Ima nešto u tom što me nećeš
    4. Hari Mata Hari - Gdje Li Si Sada Ljubavi
    5. Riblja čorba - Avionu Slomicu Ti Krila
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 17. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 17. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Mekane kiflice sa kremom Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Kremasti kafeni san

    Ova torta oduševiće vas na prvi zalogaj.




    23-05-2016 | 12:52 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-MSPhotographic

     


    Sastojci:

    Za kore:
    - 3 jaja
    - 120 g šećera u prahu
    - 2 belanca
    - 120 g brašna
    - ½ kašišice cimeta
    - kašičica mlevene kafe
    - kašičica praška za pecivo
    Za fil:
    - 100 g putera
    - 150 g putera od kikirikija
    - 2 kašike šećera
    - 100 ml slatke pavlake
    Za preliv:
    - 100 g cokolade
    - kašičica putera
    - 2 kašičice vode
    - šećera u prahu po ukusu

    Priprema: Rernu zagrejte na 180 stepeni. Ulupajte jaja sa šećerom. Posebno umutite belanca. Brašno mešajte sa cimetom, kafom i praškom za pecivo, pa umešajte u jaja zajedno sa snegom od belanaca. Smesu sipajte u podmazan kalup pa pecite u rerni 40 minuta. Peceni biskvit ostavite da se ohladi. Za fil umutite oba putera sa šećerom i umućenom slatkom pavlakom. Biskvit uzdužno presecite tako da dobijete tri kore. Prvu i drugu koru premažite filom. Preliv napravite tako što ćete istopiti čokoladu sa malo vode, šećerom i puterom. Premažite time tortu i ostavite je u frižideru najmanje tri sata do služenja.

  • Pročitajte i...
    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Torta od čokolade i lešnika Torta od čokolade i lešnika

    Postoji nešto posebno u spoju lešnika i čokolade—topao, bogat ukus koji nikad ne dosadi. Ta kombinacija je klasična, a opet svaki put iznova oduševi, naročito kada se nađe u obliku sočne torte.

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: