Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Neverne Bebe - Dvoje

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Neverne Bebe - Dvoje
    2. Crvena jabuka - To Mi Radi
    3. Željko Samardžić - Ljubavnik
    4. Piloti - Tajna
    5. Josipa Lisac - Gde Dunav ljubi nebo
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 20. avgust - 1 - Dodir noći
    2. 20. avgust - 2 - Dodir noći
    3. 20. avgust - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Tomašević - Sreda - Mojih 50
    5. 19. avgust - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Zapečena boranija sa pečurkama Zapečena boranija sa pečurkama

    Boranija se savršeno uklapa sa pečurkama, pa ovo jelo ima potpuno drugačiji ukus od standardnog. Ako još uvek niste isprobali ovu kombinaciju, uradite to obavezno.

    Čia puding sa nektarinom i malinama Čia puding sa nektarinom i malinama

    Ovaj obrok može da bude sjajan doručak, ali takođe i odlična užina ili poslastica nakon treninga...

  • Zdravlje
    Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa Avokado: Saveznik zdravog srca po preporuci kardiologa

    Kardiolozi objašnjavaju zašto bi ovaj zeleni plod trebalo redovno da bude deo vaše ishrane. Bogat je mononezasićenim mastima, vlaknima, kalijumom i antioksidansima, pa doprinosi zdravlju srca tako što snižava LDL („loš“) holesterol, reguliše krvni pritisak i smanjuje upale.

    Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san Melatonin iz prirode: Najbolje namirnice za miran san

    Melatonin je hormon ključan za regulaciju sna. Proizvodi ga epifiza u mozgu, a njegovi nivoi prirodno rastu nakon zalaska sunca i opadaju s dolaskom dana. Istraživanja pokazuju da povećan unos melatonina putem ishrane može poboljšati kvalitet sna.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj Notr Dam pretekao Sakreker kao najposećenija atrakcija u Francuskoj

    Krajem 2025. godine katedrala Notr Dam očekuje da ugosti čak 12 miliona posetilaca, čime je prestigla baziliku Sakreker i postala najposećenija znamenitost u Francuskoj.

    Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto Nepal omogućio besplatan uspon na skoro 100 planina, a evo i zašto

    Planinarenje po Himalajima jeste ozbiljan hobi i ujedno ozbiljan trošak, ali vlada Nepala je nedavno saopštila uzbudljivu vest: naredne dve godine čak 97 planina biće dostupne za besplatan uspon. Prava planinarska prilika!

  • Preporučujemo
    Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove Očistite tepih za deset minuta uz ove trikove

    Mnogi ljudi angažuju stručnjake za čišćenje kako bi se rešili mrlja na tepihu, čak i onda kada to mogu da urade sami za samo nekoliko minuta.

    Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja? Zašto ne bi trebalo da okrećemo čaše naopako nakon pranja?

    Mnogi ne obraćaju pažnju na način odlaganja čaša nakon pranja, ali stručnjaci upozoravaju da ih nikada ne treba stavljati naopako. Iako se često čini praktičnim jer čaše brže osuše, to može ozbiljno da ugrozi njihov kvalitet i dugovečnost.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.00 124.87 125.75
    USD 99.90 100.61 101.31
  • Povezani članci
  • Kolač od jagoda i čokolade

    Počela je sezona jagoda, pa zašto se ne biste počastili ovakvim desertom?




    10-04-2017 | 15:46 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-looby

    Sastojci:

    - 4 jaja
    - 4 kašike smeđeg šećera
    - 1 vanil šećer
    - 4 kašike brašna
    - 1 kašika gustina
    - 2 kašike kakaa
    - 100 ml ulja
    - prstohvat soli
    Fil s jagodama:
    - 300 ml slatke pavlake
    - 1 šlag
    - 300-350 g svežih jagoda
    - par kapi arome jagode
    - 150 ml slatke pavlake
    - 100 g tamne čokolade

    Priprema: Rernu zagrejati na 180C. Za biskvit izmiksati žumanca sa šećerom i vanil šećerom, dodati i ulje, te na dva puta dodati prosejanu smesu od brašna, gustina i kakaoa. Belanca umutitin u čvrstu penu s malo soli i lagano špatulom dodati u nastalu gustu smesu od žumanaca i kakaoa. Pleh za pečenje prekriti papirom za pečenje i ravnomerno rasporediti smesu. Peći 20-ak min, proveriti da li je biskvit pečen. Izvaditi iz pleha, odvojiti papir za pečenje i pustiti da se biskvit ohladi. U međuvremenu napraviti fil. Slatku pavlaku izmešati sa šlagom, doodati aromu i seckane jagode, još malo izmiksati i rasporediti preko ohlađenog biskvita, kojeg ste nakon hlađenja vratili u pleh. Slatku pavlaku staviti na laganoj temperaturi, pa dodavati komadiće čokolade, pričekati par minuta da se čokolada rastopi, a potom izmešati da se rastopi do kraja. Preliti preko biskvita i ohladiti u frižideru pre serviranja.

  • Pročitajte i...
    Zapečena boranija sa pečurkama Zapečena boranija sa pečurkama

    Boranija se savršeno uklapa sa pečurkama, pa ovo jelo ima potpuno drugačiji ukus od standardnog. Ako još uvek niste isprobali ovu kombinaciju, uradite to obavezno.

    Puding Čia puding sa nektarinom i malinama

    Ovaj obrok može da bude sjajan doručak, ali takođe i odlična užina ili poslastica nakon treninga...

    Gulaš sa paprikama i mesom Gulaš sa paprikama i mesom

    Pravi gurmani nikako neće moći da odole ovom savršenom, aromatičnom jelu.

    Kokos kuglice sa malinama Kokos kuglice sa malinama

    Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: