-
Poslednjih 5 pesama
- Jelena Tomašević - Rano Moja Mila
- Goran Karan - Ne salji ladje
- Djavoli - Bambina
- Tap 011 - Zbog tebe
- Neki To Vole Vruće - Kakva noć
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
ZdravljeSezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo
Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.
Saveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizoraStručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
-
PutovanjaPosetite Prag ovog proleća
Glavni grad Češke, s ponosom nosi tutulu jednog od najlepših gradova Evrope, a za to je sigurno zaslužna predivna arhitektura i bajkovita atmosfera koja dolazi do izražaja sa prvim prolećnim danima.
Koje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mestoNedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
-
PreporučujemoDa li redovno čistite otirač na ulazu? Evo zašto je to važno
Postoje objektivni razlozi koji ukazuju na važnost čišćenja otirača, uprkos činjenici da mnogi od nas često zaborave da to i urade.
Blistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trikaOdržavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Juneće šnicle
Napravite šnicle u neodoljivom sosu.
10-06-2016 | 14:56 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/ lisovskaya
Sastojci:
1 kg junećih šnicli,
300 g šampinjona,
3 kašike paradajz pirea,
2 kašičice senfa,
2 čena belog luka,
brašno, ulje, list lovora, suvi biljni začin, so
Priprema: Dobro izlupajte šnicle, posolite ih i s jedne strane uvaljajte u brašno. Na umereno zagrejanom ulju pržite šnicle tako što na ulje stavljate stranu s brašnom. Kada šnicle dobiju zlatastu boju, okrenite ih, pa ih ispržite i sa druge strane. Tako pržite sve šnicle i vadite ih na topao tanjir. Na istom ulju kratko pržite izgnječeni beli luk, dodajte lovorov list, paradajz pire i senf i preko poređajte ispržene šnicle. Nalijte vodom da ogreznu i protresite posudu da se sve sjedini. Dinstajte na laganoj vatri i kada je meso skoro gotovo, dodajte usitnjene šampinjone, te začinite suvim biljnim začinom i solju. Poslužite sa barenim krompirom. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: