-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
- EKV - Srce
- Gibonni - Svi moji punti kad se zbroje
- Idoli - Malena
- Tose i Tony - Lagala nas mala
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.39 117.21 118.03 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 102.28 103.01 103.73
-
Špagete sa dagnjama
Divno mediteransko jelo koje nas uvodi u period lepšeg i toplijeg vremena.
23-04-2025 | 13:11 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, karandaev
Sastojci:
400g špageta
1 kg dagnji, očišćenih i opranih
4 čena belog luka, sitno iseckana
1 šolja belog vina
2 kašike maslinovog ulja
2 kašike putera
So po ukusu
Biber po ukusu
Sveži peršun, sitno iseckanPriprema:
Skuvajte špagete prema uputstvu na pakovanju u slanoj vodi. Ocedite ih i ostavite sa strane. U velikoj šerpi, zagrejte maslinovo ulje i puter na srednje jakoj vatri. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte ga nekoliko minuta dok ne postane blago zlatno-braon boje. Dodajte očišćene dagnje u šerpu sa belim lukom. Sipajte belo vino preko dagnji. Poklopite šerpu i kuvajte dagnje dok se ne otvore, što će trajati oko 5-7 minuta. Bacite dagnje koje se ne otvore.
Kada su dagnje skuvane, dodajte kuvane špagete u šerpu sa dagnjama i lagano promešajte kako bi se špagete obogatile ukusom sos-a od dagnji. Posolite i pobiberite po ukusu. Poslužite špagete sa dagnjama toplo, posipane sa svežim iseckanim peršunom.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
Recept za sočne tulumbe
ti. Savršene su za posebne prilike, slave ili kada želite da obradujete goste nečim slatkim i neodoljivim. Iako priprema može delovati zahtevno, uz ovaj recept, uspeh je zagarantovan!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: