-
Poslednjih 5 pesama
- Aleksandra Radović - Ne Zaklinjem Se Na Ljubav
- Azra - Obrati Paznju Na Poslednju Stvar
- Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu
- Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
- Parni Valjak - U ljubav vjerujem
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čizkejk za početnike
Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.
Domaći sladoled od nektarina
Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.
-
Zdravlje
Moć maline: Letnje voće koje može da učini čuda za vaše zdravlje!
Maline sadrže malo ugljenih hidrata, a bogate su vlaknima, što ih čini odličnim izborom za većinu ljudi. Njihove zdravstvene prednosti su brojne, a kako sezona kratko traje, bila bi šteta ne iskoristiti je.
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
-
-
Putovanja
Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!
Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.
Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!
Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.
-
Preporučujemo
Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan
Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.
Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!
Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 124.08 124.96 125.83 USD 100.90 101.61 102.32
-
Hrskavi Chicken Nuggets
Ovako pripremljenu piletinu do sada ste mnogo puta jeli u nekom od restorana, a zašto ne biste napravili u domaćoj radinosti?
24-08-2017 | 12:44 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-gbh007
Sastojci:
- 400 gr pilećeg belog mesa,
- 50 g prezli
- 1 kašičica mlevene ljute paprike
- 2 kašičice suvog peršuna,
- 1 kašičica suvog mlevenog belog luka,
- 1 kašičica vegete
- po ukusu soli i bibera
- 2 jaja,
- 150 g brašna,
- ulje za prženjePriprema: Piletinu oprati i osušiti je kuhinjskim papirom. Odstraniti masne delove i kožicu i iseći meso na kockice. Piletinu posuti s pola kašičice bibera, pola kašičice vegete i suvim mlevenim belim lukom i sve dobro promešati da se sjedini s piletinom. U činiju staviti prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, mleveni beli luk, biber i so. Sve dobro izmešati. U jedan tanjir staviti brašno, a u drugoj činiji umutiti jaja. Svaki komad piletine uvaljati u brašno, onda u smesu od jaja i na kraju uvaljati ih dobro u smesu od prezli. U dubljem tiganju zagrejati ulje na srednjoj temperaturi i pržiti komadiće mesa u etapama, dok ne porumene sa svih strana. Ocediti ih na kuhinjskom papiru.
-
Pročitajte i...
Piletina sa grilovanim povrćem
Kada vam treba brz, zdrav i ukusan obrok koji ne zahteva puno vremena ni sastojaka, piletina sa grilovanim povrćem je odličan izbor.
Piletina u kari sosu
Aromatično i egzotično jelo koje se priprema lako, a prijaće vam ako su vam dosadila standardna zimska jela...
Pileći gulaš
Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...
Fantastična salata sa piletinom
Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: