-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Sto ne znam gde si sad
- Tony Cetinski - Tebi Sve Dugujem
- Josipa Lisac i Dino Dvornik - Rusila sam mostove od sna
- Željko Joksimović - Devojka
- Animatori - Andjeli nas zovu da im skinemo krila
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Palenta sa semenkama
Ako ste ljubitelj palente sa sirom ili pavlakom možda ćete poželeti da isprobate nešto novo i drugačije... Ako, ipak niste ljubitelj ove vrste obroka ovaj recept može prijatno da vas iznenadi.
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
-
Zdravlje
Efekti nedostatka sna na telo!
Nedovoljno sna iscrpljuje mentalne sposobnosti i ugrožava fizičko zdravlje. Nauka je povezala hroničan nedostatak sna sa brojnim zdravstvenim problemima – od gojenja do oslabljenog imunog sistema. Ako ste ikada proveli noć prevrćući se u krevetu, znate kako ćete se osećati sutradan: umorno, razdražljivo i dezorijentisano. Ali, redovno uskraćivanje preporučenih 7 do 9 sati sna ima mnogo ozbiljnije posledice od pukog jutarnjeg umora.
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
-
Putovanja
Ovaj gradić proglašen je najlepšim priobalnim mestom na svetu!
Prestižni magazin Architectural Digest sastavio je listu najlepših priobalnih gradova sveta, a na samom vrhu našao se Camogli, slikoviti gradić na severozapadu Italije, nadomak Đenove.
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
-
Preporučujemo
Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini?
Iako pranje veša deluje kao rutinska aktivnost, mnogi od nas prave uobičajene greške koje utiču na miris, dugotrajnost i izgled odeće. Jedna od najčešćih zabluda ogleda se u korišćenju previše omekšivača ili deterdženta, kao i u pogrešnom izboru temperature pranja.
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Hrskavi Chicken Nuggets
Ovako pripremljenu piletinu do sada ste mnogo puta jeli u nekom od restorana, a zašto ne biste napravili u domaćoj radinosti?
24-08-2017 | 12:44 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-gbh007
Sastojci:
- 400 gr pilećeg belog mesa,
- 50 g prezli
- 1 kašičica mlevene ljute paprike
- 2 kašičice suvog peršuna,
- 1 kašičica suvog mlevenog belog luka,
- 1 kašičica vegete
- po ukusu soli i bibera
- 2 jaja,
- 150 g brašna,
- ulje za prženjePriprema: Piletinu oprati i osušiti je kuhinjskim papirom. Odstraniti masne delove i kožicu i iseći meso na kockice. Piletinu posuti s pola kašičice bibera, pola kašičice vegete i suvim mlevenim belim lukom i sve dobro promešati da se sjedini s piletinom. U činiju staviti prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, mleveni beli luk, biber i so. Sve dobro izmešati. U jedan tanjir staviti brašno, a u drugoj činiji umutiti jaja. Svaki komad piletine uvaljati u brašno, onda u smesu od jaja i na kraju uvaljati ih dobro u smesu od prezli. U dubljem tiganju zagrejati ulje na srednjoj temperaturi i pržiti komadiće mesa u etapama, dok ne porumene sa svih strana. Ocediti ih na kuhinjskom papiru.
-
Pročitajte i...
Piletina u kari sosu
Aromatično i egzotično jelo koje se priprema lako, a prijaće vam ako su vam dosadila standardna zimska jela...
Pileći gulaš
Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...
Fantastična salata sa piletinom
Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.
Pileći kari gulaš
Ako ste ljubitelj ovog začina i volite da eksperimentišete isprobajte ovaj recept. Jedna od prednosti ovog jela je i to što se mnogo brže sprema od junećeg gulaša.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: