-
Poslednjih 5 pesama
- Boris i Kemal - Daleko
- Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo
- Rogati I Boris Rezak - Nevolja
- Riblja čorba - Kad sam bio mlad
- Tijana Bogicevic - Kad Odem
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
ZdravljeSezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo
Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.
Saveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizoraStručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
-
PutovanjaPosetite Prag ovog proleća
Glavni grad Češke, s ponosom nosi tutulu jednog od najlepših gradova Evrope, a za to je sigurno zaslužna predivna arhitektura i bajkovita atmosfera koja dolazi do izražaja sa prvim prolećnim danima.
Koje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mestoNedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
-
PreporučujemoDa li redovno čistite otirač na ulazu? Evo zašto je to važno
Postoje objektivni razlozi koji ukazuju na važnost čišćenja otirača, uprkos činjenici da mnogi od nas često zaborave da to i urade.
Blistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trikaOdržavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Hrskava pita od bundeve
Jesen je vreme za uživanje u receptima od bundeve.
24-10-2016 | 13:12 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-dolgachov
Sastojci:
- 15 tankih listova za pite
- 1,5 kg bundeve
- šećer
- cimet
- 2 vanilin šećera
- ulje
Priprema: U izrendanu bundevu dodati 2 vanilin šećera. Za svaki red pite koristiti tri lista. Prvi list malo nauljiti, posuti preko cele površine sa pola kašikice šećera, staviti preko drugi list i ponoviti postupak. Treći list takođe malo nauljiti, rasporediti bundevu, posuti sa oko 2,5 kašike šećera, cimetom zaviti u jufku. Isto uraditi sa preostalim korama i filom. Ređati u nauljenu tepsiju. Pitu premazati preko cele površine sa malo ulja i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 35 minuta, dok lepo ne porumeni. -
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Krem torta sa bananama i malinamaOva torta je lagana i sočna i savršeno će se uklopiti u prolećnu atmosferu i toplije dane koji nam stižu...
Engleska pita sa jabukamaNaša domaća pita sa jabukama je savršen desert, ali ako volite da eksperimentišete probajte i englesku, starinsku verziju.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: