-
Poslednjih 5 pesama
- Dejan Cukić - Nebo jedino zna
- Merlin - Da šutiš
- Indexi - Sve ove godine
- Oliver Dragojević - Neka Se Drugi Raduju
- Regina - Ljubav Nije Za Nas
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kolač sa makom i jabukama
Sočne i brze kocke sa makom i jabukama s jednostavnim i svima lako dostupnim sastojcima će vas oduševiti.
Kokos torta
Obradujte sebe jednom nežnom, kremastom tortom i radujte se toplim danima koji dolaze...
-
Zdravlje
Prirodni saveznici u borbi protiv alergija!
Stiglo nam je proleće, a sa njim i sezonske alergije koje mnogima zadaju muke. Njihovo lečenje često nije jednostavno – najčešće se poseže za lekovima bez recepta. Ipak, prirodni antihistaminici mogu biti sjajna podrška u ublažavanju simptoma. Među njima se izdvajaju maslačak, vitamin C i kvercetin.
Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak?
Visok krvni pritisak, poznat i kao hipertenzija, nastaje kada je potrebna prevelika sila da bi krv prošla kroz arterije, što dodatno opterećuje srce. Više od 1,2 milijarde odraslih širom sveta ima visok pritisak, a gotovo polovina njih i ne zna za to.
-
-
Putovanja
Plaža sa primesama roze boje proglašena za najlepšu ove godine!
Ovo malo ostrvo, smešteno blizu jugozapadnih obala Krita, posebno je po tirkiznom moru i jedinstvenom pesku s blagim nijansama roze boje. Ova pojava nastaje od sitnih ostataka školjki, koji Elafonisi plaži daju nestvaran izgled.
Nova pravila za putnike koji ove godine planiraju da putuju u Veliku Britaniju
Ako ove godine planirate putovanje u Veliku Britaniju, važno je da se upoznate sa novim pravilima kako bi sve prošlo bez problema. Reč je o Elektronskoj putnoj autorizaciji (ETA).
-
Preporučujemo
Sprečite gužvanje odeće uz jednostavan i zanimljiv trik!
Postoji mnogo trikova koji vam mogu pomoći da sprečite gužvanje odeće. Ako ih primenite na pravi način, moguće je da peglu gotovo u potpunosti izbacite iz upotrebe.
Prirodno i efikasno: Napravite domaće sredstvo za čišćenje od citrusa
Uz pravi izbor sastojaka, domaće sredstvo za čišćenje može biti jednako delotvorno kao kupovna sredstva, ali bez štetnih hemikalija. Ako uz to koristite voće koje unosi svež miris u vaš dom, odluka postaje još lakša.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.05 CHF 121.58 122.44 123.30 USD 107.47 108.23 108.99
-
Gulaš od ćuretine u vinu
Ako volite začinjena i neobična jela i to "na kašiku" probajte da napravite gulaš sa ćuretinom.
10-10-2024 | 10:45 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, nesavinov
Sastojci:
600 g ćurećih grudi, isečenih na kocke
4 kašike maslinovog ulja
4 glavice crnog luka
4 čena belog luka, sitno iseckana
2 šargarepe, isečene na kolutove
250 ml belog vina
200 ml pilećeg bujona
2 lovorova lista
bosiljak
So i biber po ukusu
1 kašika brašna
2 kašike aleve paprike
Priprema:
U većem tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite ćuretinu dok ne porumeni sa svih strana. Izvadite meso i ostavite ga sa strane. U istom tiganju propržite luk i beli luk dok ne postanu staklasti, zatim dodajte šargarepu i dinstajte na blagoj vatri još deset minuta. Vratite ćuretinu u tiganj, sipajte vino i kuvajte dok alkohol ne ispari.
Dodajte pileći bujon, lovor, so, biber i bosiljak. Smanjite vatru i kuvajte na laganoj vatri 40-50 minuta, povremeno mešajući. Po želji, dodajte kašiku brašna i dve kašike aleve paprike rastvorene u malo vode kako biste zgusnuli sos. Poslužite uz pire krompir ili svež hleb.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Kokos torta
Obradujte sebe jednom nežnom, kremastom tortom i radujte se toplim danima koji dolaze...
Musaka od batata
Ljubitelji ove vrste krompira obožavaće ovu musaku. Oni koji preferiraju tradicionalni način pripreme možda će biti sumnjičavi kada je ovaj recept u pitanju, ali ipak savetujemo da probaju ovo fantastično jelo.
Recept dana: Gulaš sa pečurkama
Zdrav obrok koji će vas sigurno oduševiti. Iako ne sadrži meso, ovo jelo je veoma pikantno i intenzivnog je ukusa.
Recept za domaću vege mućkalicu
Sprema se brže od klasične mućkalice, idealna je za vegane, ali i za sve one koji bi da odmore od mesnih obroka. Da ne zaboravimo da naglasimo i da je fantastičnog ukusa...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: