Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Gibonni - Lose Vino

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Lose Vino
    2. EKV - Krug
    3. EKV - Par godina za nas
    4. Oliver Dragojević - Kad mi dodješ ti
    5. Oliver Dragojević - Pred tvojim vratima
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Fenomenalna baklava sa orasima

    Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo




    04-04-2025 | 11:19 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, AdilCelebiyev

     

    Sastojci:

    500 g kora za baklavu
    500 g mlevenih oraha
    200 g margarina
    100 ml ulja
    100 g šećera

    Preliv za baklavu:

    3 čaše (od 250 ml) šećera
    4 čaše vode
    1 limun - sok

    Priprema:

    Izmešati samlevene orahe i 100 g šećera. Nauljiti pleh, pa staviti 2 kore, posuti ih orasima, i tako ređati do kraja. Na vrhu treba da budu 2 kore. Baklavu, oštrim nožem, iseći na kocke ili trouglove.

    Margarin i ulje staviti na šporet, da se margarin istopi. Isečenu baklavu preliti rastopljenim, margarinom i uljem, pa ostaviti 15 minuta da baklava upije masnoću. Peći na 180 stepeni.

    Preliv za baklavu: vodu, šećer i sok od jednog limuna staviti da proključa. Od momenta ključanja kuvati sirup 10 minuta. Prohlađenu baklavu preliti toplim sirupom.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

    Kineski prženi kupus Kineski prženi kupus

    Chao Baicai je jednostavno jelo koje je idealno za tople dane koji su već tu. Pored toga što se brzo priprema, pa nećete provesti previše vremena pored šporeta, imajte na umu da je ovo jelo lagano i savršeno za obrok koji neće opteretiti organizam.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: