Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Crvena jabuka - Ako Ako

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Crvena jabuka - Ako Ako
    2. Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
    3. Jinx - Tamo gdje je sve po mom
    4. Zdravko Čolić - Zagrli me
    5. Tijana Bogicevic - Hajde Onda Nista
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
    2. 16. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 16. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 16. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Mekane kiflice sa kremom Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Fenomenalan potaž od celera!

    Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.




    15-10-2024 | 10:58 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Louno


    Sastojci:

    1 glavica celera (otprilike 500 g)
    1 veći krompir
    1 crni luk
    2 čena belog luka
    1 l povrtnog bujona
    200 ml mleka ili pavlake za kuvanje
    So i biber po ukusu
    Maslinovo ulje ili puter (za prženje)
    Svež peršun (za dekoraciju)

    Priprema:

    Ogulite i iseckajte celer, krompir, crni i beli luk. Na malo maslinovog ulja ili putera, propržite crni luk dok ne postane staklast. Dodajte beli luk i kratko propržite. Dodajte celer i krompir, pa nastavite da pržite još nekoliko minuta. Prelijte povrće bujonom i kuvajte na srednjoj temperaturi dok celer i krompir ne omekšaju, otprilike 20-25 minuta. Kada je povrće kuvano, sklonite lonac sa vatre i izmiksajte sve u kremastu teksturu štapnim mikserom ili blenderom. Vratite supu na laganu vatru, dodajte mleko ili pavlaku za kuvanje, so i biber po ukusu. Kratko prokuvajte, uz povremeno mešanje. Potaž poslužite topao, ukrašen svežim peršunom i po želji, nekoliko kapi maslinovog ulja.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti

    Odmrzavanje namirnica deluje kao jednostavan zadatak, ali mnogi prave greške koje mogu dovesti do kvarenja hrane ili čak trovanja. Stručnjaci ističu da je najvažnije paziti na temperaturu i način na koji se odmrzavanje sprovodi, jer u suprotnom postoji rizik od bakterija poput salmonele i listerije.

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: