-
Poslednjih 5 pesama
- Prljavo Kazalište - Marina
- Oliver Dragojević - Tko sam ja da ti sudim
- Riblja čorba - Evo ti za taksi
- Sergej Ćetković - Pola moga svijeta
- Toše Proeski - Vo kosi da ti spijem
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.48 125.36 126.24 USD 99.22 99.92 100.62
-
Domaći ajvar
Sezona pripreme ajvara je uveliko otpočela. Ukoliko ste planirali da se i sami oprobate
22-10-2019 | 14:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Melica73
Sastojci:
- 8 kg crvenih paprika
- 2 kg patlidžana
- 400 ml ulja
- 2 kašike soli
- 1 kašika šećera
- 5-6 ljutih paprika
- 1 kesica vinobranaPriprema: Ispeći, oljuštiti paprike i očistiti od semenki. Patlidžan ispeći u rerni i oljuštiti. Ljute papričice ispeći i oljuštiti. Samleti paprike i patlidžan. Sipati ulje u veću šerpu, dodati mleveno povrće i sipati so, šećer. Pržiti 40-50 minuta uz stalno mešanje. Pred kraj prženja dodati vinobran. Ostaviti ajvar preko noći u rerni na 60-80 stepeni da se zapeče. Zatvoriti tegle najpre celofanom, pa potom i poklopcem i ostaviti na hladnom mestu.
-
Pročitajte i...
Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: