Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Massimo Savic - Iz Jednog Pogleda

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Massimo Savic - Iz Jednog Pogleda
    2. Plavi orkestar - Sava tiho teče
    3. Knez - Pricaj Sa Mnom
    4. Ana Stanić - Suncan dan
    5. Tutti Frutti Band - Ne bojim se drugova tvoga frajera
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dušan Kaličanin - Četvrtak - Mojih 50
    2. 8. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 8. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 8. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Kolač sa tikvicama i maslinama Kolač sa tikvicama i maslinama

    Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.

  • Zdravlje
    Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu

    Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.

    Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina

    Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.

  • Putovanja
    Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve

    Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.

    Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime

    Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.

  • Preporučujemo
    Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok? Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?

    Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.

    Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja

    Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.75 125.63 126.51
    USD 99.91 100.62 101.32
  • Povezani članci
  • Domaći ajvar

    Priprema zimnice je u toku, pa ukoliko već niste, evo načina kako da spremite neodoljiv ajvar.




    13-10-2016 | 14:41 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-badmanproduction


    Sastojci:

    - 20 kg crvenih paprika
    - 1 litar ulja
    - 200 ml sirćeta
    - 1/2 kesice konzervansa
    - so, biber
    - 2-3 patlidžana

    Priprema: Paprike ispeći i tako pečene ih slagati u dublji sud (dok su vrele) koji obavezno mora biti poklopljen kako bi se kožica potparila i odvojila od paprike. Oljuštiti, očistiti od semenki i samleti paprike. Isto uraditi i sa parlidžanom. Ulje dobro zagrejati u širokoj šerpi, pa dodati samlevene paprike i patlidžan. Pržiti dugo uz mešanje. Prvo mešati povremeno dok ajvar ne proključa a zatim neprestano. Pred kraj kuvanja dodati sirće i konzervans. Ajvar je gotov kada počne da ostaje jasan trag od varjače kojom se meša po dnu šerpe, odnosno kada je jako gust. Gotov ajvar posoliti po ukusu i dok je vruć sipati u tegle. Ostaviti ajvar preko noći u rerni na 60-80 stepeni C da se zapeče. Zatvoriti tegle najpre celofanom, pa potom i poklopcem i ostaviti na hladnom mestu.

  • Pročitajte i...
    Recept za ljuti ajvar Recept za ljuti ajvar

    Došli su nam hladniji dani, pa već svi mislimo na pripremu zimnice i naravno na ajvar. Evo jednog fantastičnog recepta za ljuti ajvar...

    Aromatični pileći paprikaš Kremasti pileći paprikaš

    Malo drugačiji recept koji zaista sadrži papriku, a ukus je intenzivniji...

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: