-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Moja tajna ljubavi
- Alen Slavica - Dao sam ti dušu
- Hari Mata Hari - Azra
- Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu
- Parni Valjak - Samo sjećanja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPopularne kupus kifle
Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
ZdravljeŠest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina
Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
Napitak koji podstiče izbacivanje vode i olakšava proces mršavljenjaNapici koji podržavaju mršavljenje i pomažu u izbacivanju viška vode često se baziraju na sastojcima koji su diuretički (podstiču izbacivanje tečnosti) i koji podržavaju metabolizam.
-
PutovanjaLetujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite
Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
Deset stvari koje će vam olakšati putovanje automobilomPutovanje automobilom može da bude uzbudljivo iskustvo, ali i izazovno, posebno ako niste dobro pripremljeni.
-
PreporučujemoJednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera
Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižiderDanas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 119.64 120.49 121.33 USD 108.91 109.68 110.45
-
Domaće jaje na oko
Evo saveta kako da pripremite odličan doručak za dobar početak radnog dana!
20-06-2017 | 15:50 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-PeteerS
Sastojci:
- jaja
- po želji slanina
- ulje
- soPriprema: Postoje različite vrste jaja na oko, a sva se spremaju na vrelom tiganju. Možete ih pržiti samo sa jedne strane, a da žumance ostane razliveno. Takođe, možete ih pržiti sa obe strane, a da žumance ostane razliveno. Ovaj metod se obično koristi ako želite da umačete tost u žumance. I, na kraju, možete spremiti jaje na oko tako što ćete ih pržiti sa obe strane, a da žumanca ostanu čvrsta.
-
Pročitajte i...Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: