Domaća juneća čorba

Okrepite vaš organizam domaćom čorbom bogatom povrćem i junetinom.

15-12-2017

|

10:18

|

Autor / Izvor: Naxi media

Sastojci:

- pakovanje Frikom Mešanog povrća za čorbu
- jedna glavica crnog luka
- 300 g junetine
- 2dl pavlake za kuvanje
- so, biber
- začini po izboru

Priprema: Na dve kašike maslinovog ulja propržiti sitno seckanu glavicu crnog luka. Dodati iseckano juneće meso na manje kocke. Sve pržiti uz povremeno mešanje 10-15 minuta. Dodati Frikom Mešano povrće za čorbu i začine, naliti litar i po vode, poklopiti i ostaviti da se kuva sat vremena. Nakon tog vremena, dodati pavlaku za kuvanje, promešati, probati da li je dovoljno začinjeno i dodati začine po potrebi. Servirati toplo.



(Foto: Frikom promo)